samsung galaxy note 7 ön siperiş teslimatları iptal oldu

https://iosturkey.blogspot.com.tr/

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un Galaxy Note 7 modelinde yaşadığı sorunlar nedeni ile başı belada gözüküyor. Bugün gelen Galaxy Note 7 üretiminin durdurulduğu haberinin ardından şimdi de Galaxy Note 7 ön sipariş teslimatlarının süresiz olarak ertelendiği bilgisi teknoloji gündemine bomba gibi düştü. 



Gün içinde bazı kaynaklardan tarafından dile getirilen fakat resmi olarak doğrulanmayan Galaxy Note

7 ön sipariş teslimatlarının ertelendiği bilgisi az önce Samsung Hollanda kaynakları tarafından

bilgilerle doğrulandı. Gelen bilgiye göre Galaxy Note 7 ön sipariş teslimat gönderileri "süresiz olarak"

 durduruldu. Bu kararın, neden alındığı hakkında ise şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Samsung, yaşanan münferit bir kaç batarya patlaması sorunu nedeni ile bir milyonun üzerinde Galaxy Note 7 modelini geri çağırmış ve geçtiğimiz günlerde bu cihazları yeni modellerle değiştireceği Galaxy Note 7 Değişim Programını başlatmıştı. Fakat dünyanın çeşitli bölgelerinden değişim yapılan yeni Galaxy Note 7 modellerinde de benzer güvenlik sorunları yaşandığı rapor edildi. Bunun ardından ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde AT&T ve T-mobile'ın satışları durdurma kararı alınmış, peşinden Samsung'un global dağıtım için üretim yapılan Vietnam'daki Samsung tesislerinde Galaxy Note 7 üretimini durdurma kararı alınmıştı.

Samsung henüz resmi olarak konuyla ilgili bir duyuru yapmadı. Fakat devam sorunlar nedeni ile Galaxy Note 7 üretiminin daha düşük kapasiteye sahip Güney Kore tesislerine alınacağı gelen iddialar arasında. Bu tesislerin düşük üretim kapasitesi nedeni ile Galaxy Note 7 dağıtımlarının tekrar ne zaman başlayacağı kestirilemiyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski