Samsung galaxy s8 tanıtım tarihi ortaya çıktı

http://iosturkey.blogspot.com.tr/


Samsung un yeni amiral gemisi olan S8 tanıtılacagı tarih belli oldu 

Her sene yeni modelleri pazara sunan Günay kore merkezli akıllı telefon üreticisi Samsung özellikle galaxy S  serisini ile büyük başarı kazandı ve bu seri altında sunduğu modeller dünyanın en çok satan cihazları olmakta  son olarak bu seri içerisinde  galaxy s7 ve s7 edge gelmiş ve bu akıllı telefonlar Şubat ayı sonunda
Mwc 2016 de resmi olarak duyrulmuştu


Gelecek sene de yeni Galaxy S modellerinin pazara sunulması bekleniyor ve Galaxy S8 adı ile gelecek olan yeni üst seviye cihazın duyurulacağı tarih ile ilgili olarak bilgiler geldi. 
Teaser olarak yayınlanan bir görsele göre yeni Galaxy S8 akıllı telefon 26 Şubat tarihinde İspanya'nın Barcelona şehrinde MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi içerisinde düzenlenecek olan Unpackedetkinliği ile resmi olarak duyurulacak.
Samsung, yeni akıllı telefonunu iddialara göre sadece iki yanı kavisli ekranlı versiyon olarak sunacak. Bu sene sunulan Galaxy S7 düz ekran, Galaxy S7 dge ise daha büyük ve kavisli ekran ile gelmişti. Büyük ihtimalle iki tane kavisli ekranlı Galaxy S8 versiyonu 2017'de görebiliriz. Bu iki cihaz ekran büyüklükleri ve bataryaları ile birbirinden ayrılabilir.
Devamlı olarak Samsung'un yeni amiral gemisi hakkında bilgiler geliyor. Son olarak 4K çözünürlüğünde ekran, dokunmatik parmak izi tarayıcısı, çift kamera tasarımı yönünde bilgiler gelmişti.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski