Beşiktaş Trabzon Maçı Donmadan Canlı Vip İzle

Beşiktaş Trabzon Maçı Donmadan Canlı Vip İzle
Beşiktaş Trabzon Maçı Donmadan Canlı Vip İzle 


Futbolseverler bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Trabzonspor maçının saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacağını merak ediyor. Lig’in 12. Haftası Beşiktaş kendi evinde lider Karadeniz ekibi Trabzonspor’u konuk ediyor. 

Ligin 12. haftasına gelindiğinde Trabzon Spor  27 puan ile lider. Beşiktaş ise 20 puan ile 4. sırada yer alıyor. 

Beşiktaş - Trabzonspor maçı 6 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da Beşiktaş'ın Stadında oynanacak. Beşiktaş Trabzon Maçını  beIN SPORTS 1'de canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş-Trabzon Canlı İzlemek İçin Tıklayınız...

Beşiktaş sahaya tahminlerimize göre Ersin, Rosier, Vida, Welinton, Umut, Josef, Ghezzal, Alex Texieira, Pjanic, Larin, Güven ile başlayacaktır. 

Trabzonspor ise muhtemelen  Uğurcan, Dorukhan, Hugo, Hüseyin, Trondsen, Berat, Hamsik, Bakasetas, A. Ömür, Nwakaeme, Djaniny ile mücadeleye başlayacaktır. 

Beşiktaş, Süper Lig'de rakibiyle yaptığı son 19 maçta 4 kez mağlup oldu. İki takım arasındaki son 19 randevuda siyah-beyazlı ekip, rakibine 8 kez üstünlük kurarken, 7 müsabaka da berabere sonuçlandı.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski