OnePlus 6 Modelinin Çıkış Tarihi Yönetici Tarafından onaylandı

OnePlus 6 Modelinin Çıkış Tarihi Yönetici Tarafından onaylandı


Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus'ın gelecek amiral gemisi olacak olan OnePlus 6 modelinin çıkış tarihi netlik kazandı.

2017 yılını piyasaya sürdüğü OnePlus 5 ve serisi ile çok başarılı geçiren Çinli firmanın 2018 yılından da beklentileri bir fazlaca fazla. Üzerinde çalıştığı OnePlus 6 modelini üst seviye özelliklerle geliştiren şirketin bu modeli duyuracağı tarihin de kısmi olarak netleştiği açıklandı.

OnePlus firmasının CEO’su Pete Lau tarafından yapılan açıklamalarda akıllı telefon dünyasına yeni bir trend getirecek olan OnePlus 6 modelinin önümüzdeki Haziran ayında piyasaya duyurulacağı belirtildi. 2018 Haziran tarihine kadar reklam konusunu hazırlamak ve bir GSM şirketi ile anlaşmak istediklerini belirten La, OnePlus 6 için doğru fırsat ve doğru zamanı bulduklarında denemekten sevinçli olacaklarını duyurdu. Şirketin CEO’su tarafınca meydana getirilen açıklamalarda OnePlus 6 modelinin Qualcomm Snapdragon 845 işlemci seti ile geleceği de kesinleşmiş oldu.

Akıllı telefon pazarının hakim markalarından olan Samsung’un gelecek S9 modeli ile uçurumışacak olan OnePlus 6’nın rakibinden daha ucuz olacağı ve rakibi ile derhal derhal aynı özellikleri taşıyacağı düşünülüyor. ek olarak bir öteki Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin ABD pazarına aktif olarak giriş yapmayacağı için OnePlus, şansını bir halde katlamış oldu.

OnePlus 6 modeli ile alakalı daha fazla tafsilatlı bilgi paylaşılmadı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski