Apple ın AirPods Max ile Göndermesi Beklenen Smart Cesa

Apple ın AirPods Max ile birlikte sunduğu Smart Case, kesinlikle çok az kullanım için alay konusu oldu. AirPods Max'in seyahat sırasında bir çantaya attığında maruz kalacağı ezik ve darbelere karşı neredeyse hiç koruma sağlamaz. AirPods Max'i satın almayı planlıyorsanız veya daha önce satın aldıysanız, AirPods Max için WaterField ın çantasını da satın almayı düşünmelisiniz.

Şirket, AirPods Max davasına Shield Case diyor. Deriden yapılmıştır ve pahalı AirPods Max'in İzin her zaman korunmasını sağlayan üç katmanlı koruma sunar. Kasanın içinde ultra pelüş bir yüzeye sahip. Ayrıca, 20 W Lık bir güç bloğuna ve arkada bir Yıldırım kablosu veya benzeri aksesuarların saklanabileceği bir bölmeye uyacak yuvalara sahiptir.

Apple in AirPods Max 'in ultra düşük güç modunu tetiklemek için kasanın içinde manyetik bir deri kelebek de var. Kasanın çift fermuarlı tasarımı, AirPods Max'inizi kasanın içinde tutarken şarj edebileceğiniz anlamına gelir.

AirPods Max Samrt Case

WaterField Shield Case ile ilgili iyi olan şey, AirPods Max cihazını Smart Case ile birlikte saklamasına izin vermesidir, böylece Apple’ın paketli kasasından kurtulmaya gerek yoktur.

WaterField, AirPods Max Shield kılıfını siyah, mavi, koyu kırmızı ve çikolata deri kaplamalı olarak sunuyor. AirPods Max gibi, WaterField ın Kalkan Kasası da 99 $ 'dan pahalı. Şimdi sipariş verebilirsiniz, ancak 8 Ocak'tan itibaren ilk parti halihazırda tükendiği için gönderilmeye başlanacaktır. Bir AirPods Max'iniz varsa veya sipariş verdiyseniz, bu WaterField vakası akıllıca değildir.

 

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski