Apple İPhone Cihaz Değişimi Nasıl Yapılır!

Apple-Cihaz-Değişimi-Nasıl-Yapılır


Apple’ın kullanıcılarına sunduğu en güzel özelliklerden birisi; aygıt değişimi imkanıdır. Apple aygıt Değişimi iPad, iPhone, Mac, iPod ve Apple donanımları gibi ürünlerinizin tamiri ve değişimi için artın yaşamış olduğunız şehirde yer edinen yetkili Apple servislerine gitmeniz gerekmektedir. Önceden bu işlemler ancak Akasya ve sıkıntılı Center’da yer alan Apple Store’lar tarafınca gerçekleştiriliyordu ve tüketicileri sıkıntılı bir müddetç bekliyordu.

Günümüzde iPhone değişimi yapmış oldurmak için günlerce buluşma almaya çalışmanıza gerek yok. Çünkü Apple’ın kendi sitesi üzerinden de artık randevu sistemi kaldırılmış durumdadır. eğer yaşadığınız ilde herhangi bir Apple yetkili servisi bulunmuyorsa bu durumda aletinızı İstanbul’da yer alan Apple zorlu Center’a kargo vesilesiyle gönderebilirsiniz. Apple zorlu Center çalışma sistemini Beşiktaş KVK bayisiyle beraber sürdürmektedir. Kargoları da buraya kabul etmektedir.

Apple cihaz Değişimi

Apple Türkiye ilk başlarda değişiklik işlemlerde lüzumlu olan işlemleri Yetkili Apple Servisleri’ne bırakmıştır. fakat ülkemizde hizmet veren birfazlaca yetkili servis bu durumu kötüye kullanma etmeye başladı. Apple Türkiye, bunu ayrım ettikten sonra bir cihaza değişim sonucunın verilmesi durumunda aletin yenilenmesi için Apple Merkezi’ne gönderilmesi şartını koydu. cihaz oradan yine yetkili servise gönderilerek eğer onaylanırsa değişimi yapılıyor.

Apple cihazını garanti kapsamında değişiklik yapmak isteyen kişilerin cihazlarının garantisinin devam etmesi gerekmektedir. Apple garanti Sorgulama sayfasına girdikten sonra cihazınızın seri numarasını yazarak sorgulama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. iPhone cihazınızın imei numarasını öğrenmek için ekrana *#06# sekreterız ehil olacaktır.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski