Apple"nin Yeni Kulak Üstü Kulaklık Resimleri Ortaya Çıktı



Apple kulak üstü kulaklık modelleri için uzun zamandır bir bekleyiş laf konusu. Yeni kulaklıkların ne zaman geleceği mevzusunda 2 yıldır kesin bir tarih verilmemişti. Yeni kulaklık modellerinin çıkışına hiç bu kadar yaklaşılmamıştı. Mart ayı içinde söz konusu kulaklık modellerinin tanıtımının yapılması bekleniyor. bu aşamada yeni ipuçları da gelmeye devam ediyor. en son iOS 14’teki kulaklık logoları ortaya çıktı. Bu kulaklık logolarının paylaşılmasıyla birlikte nasıl bir seri göreceğimizi de daha yakından anlamış olduk.

Apple Kulak Üstü Kulaklık Çift Renk ile Gelecek

Paylaşılan logo görsellerine baktığımız vakit, yeni kulaklık modellerinde iki farklı renk sunulacağı kesinleşmiş oldu. Hem siyah bununla birlikte beyaz renk seçeneklerinin sunulması beklenen yeni kulaklık modellerinde özellikle kulak yastıkları kısmının dikkat çekmesi umut ediliyor.

Apple kulak üstü kulaklık



Kulak yastıkları bölümünda geniş bir seri kullanılmasının konfor konusunda önemli bir artısı olduğunu ekleyelim. Fiyat ve teknik özellikler mevzusunda ise herhangi bir malumat paylaşımı yapılmadı. 9to5Mac sitesinde ortaya çıkan görsellerin haricinde teknik özellikler dışında herhangi bir malumat bulunmuyor.

Serinin başta kurmacam bölümünda öne çıkacağı ve Apple’ın çok mevzuşulacak serilerinden biri olacağını söyleyebiliriz. yaklaşık 2 senedir beklenen bir kulaklığın bekleneni verip vermeyeceğini zaman gösterecek. Şimdilik yeni seri kulaklıklar için kesin tanıtımın yapılmasını bekleyeceğiz. Mart sonunda yeni seri kulaklıkların tanıtıma çıkması planlanıyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski