Top Mağazine Blogger Temaları 2018 Üçretsiz İndir

blogcular çogu zaman bir blog sitesi açmak için en iyi blog temalarını arıyorlar.
bende bir blogcu olarak sizler için bu temaları bir araya getirmeye karar verdim.
bu yazımızda sizlere birbirinden güzel blogger temalarınını başlıca özelliklerini ve indirme linklerini vereceğim.
çeşitli mağazin ve dergi temalarını sağlayan bir çok web sitesi bulacaksınız şimdi sizlere en iyi mağazin ve dergi blogger temalarını 2018  tenıtacağım böylece size bir mağazin ve dergi blog yazarı teması seçme fikrini verceğim sadece mağazin blogu için değil bu temalar dijital gazate blogunuz için de kullanabilirsiniz.

magazine-blogger-temaları

1 sure mag profesyonel mağazin blog yazar teması.
2018 yılına ait en iyi mağazin blog temasıdır.

Sure-mag-magazine-blogger-teması






Download Buraya Tıkla










My-Mag-Magazine-Blogger-teması




My Mag Magazine Blog Yazar teması . 


Yeni tasarlanmış 3 sütun gazetesi veya Dergi blog yazarı şablonu arıyorsanız, o zaman tüm dergi blog yazarları 2018 şablonları arasında mükemmel bir şablon olacağını umuyoruz. Bu paylaşım başka bir güzel, profesyonel ve yüksek kaliteli Dergi blogger şablonu. Ona My Mag adını verdik. Bu, blog'larını Blogspot platformunda çalıştıran mikro gazete blogu veya dergi web sitesi için özel olarak tasarlanmıştır. Bu, MS tasarımına göre blog serisi şablonu tasarlanmış ilk sütun 3 sütun.

Download Buraya Tıkla







Bayna-Üçretsiz-responsive-blogger-teması



Bayna Profesyonel Duyarlı Blog Yazarı teması

! Bayna'yı blog tarzı blog yazarı şablonu olarak yayınlamamıza rağmen, Bayna Blogger şablonunu bir dergi blog yazarı şablonu olarak kullanabilirsiniz . Bayna, tamamen SEO optimize edilmiş ve profesyonel görünümlü, temiz ve modern bir blog yazıcısı şablondur. Umut, Bayna şablonu blogunuza profesyonel bir görünüm kazandıracaktır.

Download Buraya Tıkla






True Mag blogger teması



True Mag,

 elit dergisi blog yazarı şablonu . Bu, yalnızca bir ana blog yazıcısı şablonu. Şimdi sadece premium sürümü mevcut. Bu, her türlü digitam dergisi blogu veya gazete blogu için mükemmel dergisi blog yazıcısı şablonlarıdır. True Mag Blogger Şablonu ,  2018 yılında en çok satan şablondur. En popüler ve 100'den fazla alıcı tarafından önerilir. True Mag blogcu için SEO dostu dergi şablondur. Blogcu için yüksek kaliteli ve premium dergi şablonu arıyorsanız, o zaman blogunuz için mükemmel bir şablon olacak.




Download Buraya Tıkla







Haberler 52 Gazete blog yazarı teması



Haberler 52 Gazete blog yazarı teması

 en popüler ve en çok indirilen blog yazar şablonu. Blogspot platformu ile bir mikro gazete blogu veya dergi blog sitesini çalıştırıyorsanız, sizinkilerden News52 gazetesi blog yazar şablonumuzu kullanmalarını öneriyoruz. Kenar çubuğuna, sosyal beğenilerini ve takipçilerinizi artırmak için size yardımcı olacak güzel bir sosyal medya simgeleri widget'ı ekledik. Bu yaratıcı dergi blogger şablonlarını yükledikten sonra, bu şablonu beğeneceğinizi umarız.

Download Buraya Tıkla







Micro Mag Magazine Blog Yazar teması





Micro Mag Magazine Blog Yazar teması


Micro Mag, inceleme veya dergi blogu için temiz ve minimal bir blog yazıcısı şablonu . dan ilk kez bir derginin blog yazar şablonunu ücretsiz olarak yayınladı . Bazı günler öncesinde, yerel dil Bengalce'de bir gazete blog yazarı şablonu yayınladık ve şöyleydi: Songbad 71 - Bangla Gazetesi Blog Yazar Şablonu (Premium). Bundan sonra bir dergi stili ücretsiz blog yazarı temaları yayınladık. Basit, temiz, minimal ve duyarlı bir dergi blog yazarı şablonu arıyorsanız, Micro mag blogunuz için mükemmeldir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski