Electra 1.0.3, Bazı Cihazlardaki Donma Sorunlarını Giderir

Electra 1.0.3, Bazı Cihazlardaki Donma Sorunlarını Giderir


IOS 11.0-11.1.2 için CoolStar'ın Electra jailbreak aracı, hata düzeltmeleri ve geliştirmelerle birlikte pazar günü 1.0.3 sürümüne güncellendi.

Resmi Electra web sayfasını gerekçe göstererek, 1.0.3 sürümü aşağıdaki değişiklikleri getiriyor:

Xpcproxy'de XPC'ye yapılan değişikliği beta 11'de geri al
Beta 10 -> 1.0.2'de belirli cihazları etkileyecek aralıklı donma sorunlarını düzeltin
Öyle görünüyor ki, bu güncelleme, Electra 1.0.2 veya önceki sürümlerinde çalışan bir kaç cihaza etki eden aralıklı bir donma sorununu giderir. Bunu yüklemek, hatalı bir jailbreak tweak'ın neden olmamasına bağlı olarak, bu donmaların ortaya çıkmasını engellemelidir.

Orijinal yayınevinde olduğu gibi, Electra 1.0.3, kullanıcıların iOS 11 ile uyumlu bir jailbreak tweaks kurmalarını sağlayan Cydia'nın yamalı bir sürümünü içeriyor. Saurik şu anda Cydia ve Mobil Substrate için resmi iOS 11 güncellemeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor ancak muhtemelen Electra (ya da LiberiOS) ile uyumlu hale getirilmesi muhtemel görünmüyor.

Electra jailbreak'e güvenebilecek herhangi bir kişinin, kararlılık için aracın en son sürümünü indirip kurması önerilir.

Electra, CoolStar’ın web sitesinden indirilebilir. Güvenlik ve güvenlik nedenleriyle Electra'yı başka bir yerden indirmemelisiniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski