İOS 12.1'i iOS 12.0.1 ve Jailbreak Güncellemesi'ne düşürme

İOS 12.1'i iOS 12.0.1 ve Jailbreak Güncellemesi'ne düşürme



İOS 12.1'i iOS 12.0.1 ve Jailbreak Güncellemesi'ne düşürme - Jailbreaking ve iOS dünyasında, şeyler her zaman akı içindedir. Yeni hapisler almanın eşiğindeyken, her bir firmware eşit değil! Son gelişmelerin ışığında, iOS 12.1'in iOS 12.0.x'ten daha iyi bir şekilde jailbreak yapmak zor olabilir. Neyse ki şu anda iOS 12.0.1'e geri dönmek mümkün. İOS 12.0.1 sürümüne geçerek jailbreaking olasılığınızı artırmak için okumaya devam edin.




Destekleyen modeller

iPhone XS, XS Max, XR, iPhone X, 8 Pus, 8, 7 Plus, 7, SE, 6S Plus, 6S, 6 Plus, 6, and iPhone 5S
iPad Air 2, Air 1st-gen, and the 5th-gen iPad
iPad Mini 4, 3, and 2
iPad Pro: all models
iPod Touch 6th-gen


Önemli iOS 12.1’i iOS 12.0.1’e düşürme önkoşulları



Azaltmanın yalnızca Apple'ın ürün yazılımını imzalaması durumunda mümkün olduğunu belirtmek önemlidir. İTunes, bir cihazı geri yüklerken gerçekleştirdiği bir dizi güvenlik kontrolünden dolayı, Apple'ın uzak sunucularında yeşil ışık vermesi gerekiyor. Başka bir deyişle, bu kılavuz zamana duyarlı ve Apple 12.0.1 iOS imzalamayı durdurduğunda artık uygulanmayacak; sadece zaman meselesi.




Ayrıca, 12.0.1'e geri döndüğünüzde tüm verilerin cihazınızda kalmayacağını unutmayın. Bu, Apple tarafından insanların alçalmasını önlemek için uygulanan caydırıcı bir önlemdir. İCloud'da kayıtlı olmayan herhangi bir şey kaybolur. Bu işlemden önce iCloud, iCloud Photo library ve diğer iCloud servislerindeki Mesajları açmanızı öneririz, böylece önemli bir şey kaybetmezsiniz.


İOS 12.1’i iOS 12.0.1’e indirme: Adımları

İOS 12.1’i iOS 12.0.1’e indirme: Adımları




1. Aşağıda listelenen indirme bölümünden iOS 12.0.1 IPSW ve iTunes'un en son sürümünü indirin.

2. iPhone, iPad veya iPod Touch cihazınızı standart bir USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayın. İTunes'u başlatın ve cihazınızı tanıdığından emin olun. Eğer olmazsa, iDevice'inizde “Güven” e ve iTunes içinde “Devam Et” seçeneğine dokunarak bir bağlantı kurmanız gerekecektir.

3. iTunes'un içindeki cihaz bölümüne gidin. Windows'ta Shift tuşunu basılı tutarken veya Mac’te Option (alt) tuşunu basılı tutarak “Update for Check” seçeneğini tıklayın. Seçme penceresini iOS 12.0.1 IPSW'ye yöneltin ve aç'ı tıklayın. Ancak en kolay jailbreak istiyorsanız, sadece aynı anahtarı basılı tutun ve bunun yerine “Geri Yükle” ye tıklayın.

Not: Windows'daysanız ve zip dosyalarını işlemek için bir program yüklediyseniz, iOS 12.0.1 IPSW'yi yanlış şekilde işaretleyebilir. Bu durumda, el ile yeniden adlandırmanız gerekir (sonunda atanan .zip dosyasını silin) ​​ve dosya uzantısını tekrar .ipsw olarak değiştirin.

4. Arkanıza yaslanın ve işlemin devam etmesine izin verin. iTunes, Apple’ın sunucularıyla bir dizi doğrulama gerçekleştirecektir. Bittiğinde, yalnızca cihazınızı kurmak için cihazdaki komutları izlemeniz gerekir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski