Spotify’ın ilk donanımı, arabanız için 100 dolarlık bir müzik çalar olacak

Spotify



Spotify, araç akışını müzik akış devi ilk donanım cihazının hedefi olarak belirliyor.

Anonim kaynaklardan bahseden The Financial Times, şirketin Apple ve Google’ın uzayda ciddi yollar çizmeye yarayan araç içi yazılımlar arasında geçiş yapmak istediğini bildirdi. Her iki şirketten de, CarPlay ve Android Auto yazılım platformları, daha yeni otomobillerde giderek daha fazla bulunmakta ve Spotify kesinlikle bunları destekliyor, ancak şirket, aynı zamanda, kendi kendine bir araç-içi müzik çaların perakende satışına da başlamak istiyor.


Bu amaçla, şirket böyle bir cihazı bu yıl daha sonra yaklaşık 100 $ 'a çıkarmayı planlıyor. Bildirildiğine göre, arabanızın stereo sistemiyle Bluetooth üzerinden senkronize edilir ve sesli komutları destekler. Bu noktada, henüz ne kadar cihaz depolayabileceği veya LTE bağlantısı sağlayıp sağlayamayacağı gibi, henüz bu konuda cihaz hakkında fazla bir şey bilinmiyor.

Belirtildiği gibi, Apple ve Android’in araç için sunduğu yazılım platformları, kesinlikle Spotify üzerinden müzik çalmanıza izin veriyor. Ancak bunun gibi bir cihazın piyasaya sürülmesi, bunlara ve diğer tüketicilere çeşitli nedenlerle yarar sağlar. Muhtemelen, müzik çalmak, bir araç parçasıyla bir veya iki saniye boyunca odaklanmak zorunda kalmaktan daha kolay olabilir; bu sırada araç sürerken aracınızın yazılım platformunun etrafına dokunmaya odaklanın. Ayrıca, herkesin bu platformların varlığını içeren daha yeni bir aracı olmadığından, bu kullanıcılar özellikle böyle bir araç içi müzik çaları memnuniyetle karşılayabilir.

Spotify'ın son günlerde uygulamasının Android sürümü için basitleştirilmiş bir "Araba Görünümü" modu başlattığını da belirtmekte fayda var. Verge, Spotify'ın kullanıcıları aslında bunun gibi bağımsız bir cihaza ihtiyaç duydukları konusunda ikna etmekte biraz zorluk yaşayabileceğini - bunun bir şirket olduğunu düşündüğü bir şeyi bir Spotify aboneliği ile birleştirerek kolaylaştıracak bir iş olduğunu belirtiyor. “Bluetooth uyumlu stereo sistemler için bir cihaz tasarlama”, haber sitesi eklemeye devam ediyor, “Spotify'a potansiyel müşterilere daha geniş bir taban sağlıyor ve daha fazla araç için destek sağlıyor.”

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski