Destan Dizisi Çolpan Hatun Kimdir?

Destan Çolpan Hatun Kimdir?
Destan Dizisi Çolpan Hatun

Destan Dizisi Çolpan Hatun rolünü canlandıran İpek Karapınar hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. Atv ekranlarında yayınlanacak olan Destan dizisi oyuncu kadrosu ve karakterleri yavaş yavaş belli oluyor. 

Dağ Hanlığının Başı olan Çolpan Hatun'u Hanı Alpagu Han tarafından sürgün edilmiştir. Akkız'ın Hanının Başı olan Çolpan Hatun sabırlı ve hırslı bir handır.  

Destan Çolpan Hatun Gerçek Adı ?

Destan Dizisi Çolpan Hatun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı İpek Karapınar'dır. Gerçek adı  Funda İpek Karapınar olan oyuncu 20 Mart 1984 yılında  İstanbul ilinde dünyaya gelmiştir. Eğitimlerini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde tamamlamıştır. 

Şimdilerde Destan Dizisi Çolpan Hatun rolü ile ekranlara gelmeye hazırlanan oyuncu dizi kariyerine ilk olarak Hatırla Sevgili isimli dizi ile başlamıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde Sinem rolü ile ekranlara gelen oyuncu Kırgın Çiçekler Dizisinde Feride Öğretmen olarak gönüllere taht kurmuştur. Oyuncunun rol aldığı diğer dizi ve projeler ise şunlardır. 

Kurtlar Vadisi Pusu Funda İlmen
Zehirli Sarmaşık Sinem
Doludizgin Yıllar Gülşen
Köprü Aslı Yazıcı
Küçük Sırlar Arzu
Ustura Kemal Nihal
Talih Kuşu Cansu
Adını Kalbime Yazdım Leyla
Hayat Yolunda Yelda Güçlü
Kırgın Çiçekler Feride
Nöbet Zeynep

Zengin oyuncu Kadrosu ile kısa bir süre sonra atv ekranlarında izleyenler ile buluşacak olan Destan Dizisinde Çolpan Hatun'un Hanında Akkız  isimli dizinin ana karakteri yer almaktadır. Bir çok başarılı oyuncuyu bünyesinde bulunduran Destan Dizisi Ulu Ece hakkında bilgi almak isteyen okurlarımız bağlantıyı ziyaret edebilirler. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski