Sana Söz Dizisi Yönetmen Feray Kimdir?

Sana Söz Dizisi Feray Kimdir?
Sana Söz Dizisi Yönetmen Feray Kimdir?


Sana Söz Dizisinde Sessiz Kalma programının yayın yönetmeni olan Feray karakterini canlandıran Selda Güdükoğlu hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Sana Söz Dizisi Feray Kimdir?

Dizide Feray Sessiz Kalma’ programının genel yayın yönetmenidir. Hırslı ve inatçı aynı zamanda da rekabetçi biridir. Programın sunucusu Elif Karaca ile uzun bir süredir çalışsa da yıldızları bir türlü barışmamıştır.  Duygusal birisi değildir. Daha çok reytingleri düşünmektedir. Her zaman son sözü söylemek isteyen birisidir. 

Sana Söz Feray rolünü canlandıran Selda Güdükoğlu 39 yaşındadır. Tiyatro üzerine eğitimlerini Müjdat Gezen Sanat Merkezinde tamamlamıştır. Bunun yanı sıra Başkent İletişim Akademisinde Spikerlik, Sunuculuk ve Seslendirme eğitimleri almıştır. Yasak Aşk, Can Yoldaşım ve Harem isimli dizilerde rol almıştır. 


Sinema Filmleri
- Alemde Bir Gece
- Kolpaçino 3

Dizi Filmleri
- Can Yoldaşım
- Harem - Veresiye Karakteri
- Yasak Aşk

Reklam Filmleri
- 2019 Coca Cola (Sadece Orta Doğu yayını)
- 2015 Yeşilay Kamu Spotu
- 2015 Migros

Fotoğraf Çekimleri
- 2019 Coca Cola Fotoğraf Çekimi

Diğer Çalışmaları
- Tv8 Ötv Komedi Programı

Sana Söz Dizisi Feray karakterinin dizide giydiği elbise kıyafet ve aksesuarları ile ayakkabıları takıları çanta ve kolyeleri küpelerinin marka model ve fiyatları bu bölümde yer alacaktır. Sana Söz Dizisi Polis Zeki hakkında detaylar için bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski