Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Kasım Aylin Kimdir?

Zuhal Topalla Yemekteyiz Aylin Kimdir?
Zuhal Topalla Yemekteyiz Aylin  


Zuhal Topalla Yemekteyiz 8 Kasım Pazartesi haftanın ilk günü yarışacak olan Aylin hanım Kimdir? Hangi Yemekleri Yaptı? Kaç Puan aldı? Detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Aylin 24 Yaşında Fransa da Doğum Büyümüş, Müşteri Temsilcisi olarak çalışmış. Evli ve Bir Çocuklu yarışmaya Pendik ilçesinden katılıyor. 

Ekranların fenomen yemek yarışma programı Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmasında 8 Kasım Pazartesi günü Aylin hanım yarışacak. Aylin hanım haftanın ilk gününde diğer yarışmacıları evinde konuk ederken birbirinden lezzetli yemekleri ile diğer yarışmacılardan puan almaya çalışacak. 

Bu haftaki yarışmacıları arasında tahminlerimize göre Berkay ve Dilara ön planda olacak yarışmacılar arasında olacak. 41. Bölüm fragmanından anladığımız kadarı ile Berkay ve Dilara yarışmada sık sık tartışacak ve ön planda olacağa benziyor. 

Pazartesi yarışacak olan Aylin Hanımın menüsünde  Fransız Mutfağından esintiler olacak. Yaptığı Çorbayı ise Çatal ile ikram etmesi ile dikkat çekerken sunucu ve yarışmacılar ilk defa çatalla çorba içtiklerini vurguladı. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz Aylin Hangi Yemekleri Yaptı?

Aylin'in  yaptığı yemekleri ve menüsü belli olduğunda sizlere bu alandan gerekli açıklamayı yapacağız. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz Aylin Kaç Puan Aldı?

Tanju  Bey Aylin Hanıma ....3... Puan Verdi.

Berkay Demirci Aylin Hanıma ...4... Puan Verdi.

Sara Hanım Aylin Hanıma ...4... Puan Verdi.

Dilara Hanım  Aylin Hanıma ...6.. Puan Verdi.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski