Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara Kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Dilara Kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yarışmasında Yeni haftada yarışacak olan Dilara hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz.

Ekranların fenomen yemek yarışması Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmasında 8-12 Kasım yarışmacıları merak konusu oldu. Bu hafta da oldukça renkli yarışmacılar programa damga vuracak. Bir önceki yazımızda sizlere Zuhal Topalla Yemekteyiz Berkan Demirci hakkında detaylı bilgiler vermiştik. Şimdi ise sizlere bu hafta yarışmacılarından olan Dilara hanımı tanıtacağız.

Sevilerek izlenen yarışma programında her hafta 5 yeni yarışmacı programda yarışmacı olarak katılıyor. Yarışmacılar kendi günlerinde kendileri belirledikleri yemekler için önce malzeme alıyor sonra kendileri verilen süre içerisinde menülerindeki yemekleri yapmıyor.

Dış ses eşliğinde yemeklerini yapan yarışmacılar daha sonra yemek masalarını hazırlayarak diğer yarışmacıları konuk ediyor. Yenilen yemekler sonrasında yarışmacılar ev sahibine puan veriyor. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz Dilara Hangi Yemekleri Yaptı?

Dilara'nın yaptığı yemekleri ve menüsü belli olduğunda sizlere bu alandan gerekli açıklamayı yapacağız. 

Zuhal Topalla Yemekteyiz Dilara Kaç Puan Aldı?

Tanju  Bey Dilara Hanıma ....... Puan Verdi.

Berkay Demirci Dilara Hanıma ....... Puan Verdi.

Sara Hanım Dilara Hanıma ....... Puan Verdi.

Aylin Hanım  Dilara Hanıma ....... Puan Verdi.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski