Facebook ios güncelleme sorunu

Bu sabah iPhone ve iPad cihazlarındaki Facebook uygulamasını güncellemeye çalışanlar muhtemelen aşağıdaki “Uygulama İndirilemiyor” hatasını alıyorlar. Bu konuda kullanıcılarımızdan sorular ve yorumlar gelmeye başlayınca ben de hemen bir yazı paylaşayım istedim. Çünkü sorunu herkes yaşıyor, yani sizin cihazınıza özel bir durum yok.

Uygulamayı silip tekrar yüklemeye kalktığımızda da benzer hata ile karşılaştırıyor çünkü önce eski versiyon (bir önceki) indiriliyor, ondan sonra tekrar güncelleme yapmak gerekiyor.

Sanırım bu sorunun kaynağı dün yayınlanan güncelleme sonrası sorun yaşayan kulllanıcılar nedeniyle almaya çalıştıkları bir önlem. Fakat o önlem de bu sefer güncelleme hatasına neden oluyor gözüküyor. Dün güncellemeyi başaranlar ise uygulamanın kendiliğinden kapanması (crash) tarzı sorunlar yaşamış.

Özetle siz de “Uygulama İndirilemiyor, Facebook şu anda indirilemedi” tarzı bir hata ile karşılaşırsanız şaşırmayın ve hemen Yeniden Dene’meye çalışmayın. Çünkü bu yazıyı yayınladığım sırada sorun devam ediyordu. Muhtemelen Facebook gün içinde sorunu çözecektir. Bu konuyla ilgili çok soru gelebilir düşüncesiyle paylaşayım istedim.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski