Apple Powerbeats 4"ün Özellikleri Ve Görselleri Sızdırıldı!



Apple’ın Mart ayında düzenleyeceği tanıtıma çok kısa bir müddet kaldı. Gelen bilgilere nazaran ay nihayetinde tanıtım yapılacak ve markanın yeni seri ürünleri ortaya çıkacak. Tanıtım sırasında ortaya çıkmasını beklediğimiz ürünlerden birisi de kulaklıklar olacak. Powerbeats 4 adıyla gelecek olan bir diğer seri kulaklığın özelliklerine ait bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. son olarak bu serinin kurmacamı ve teknik özelliklerine ilişkin önemli detaylar geldi.

Powerbeats 4 tasarımı iyi mi Olacak?

Yeni kulaklık modelinde kullanılan olan kurmacam, daha önce sızdırılan kurmacamla derhal derhal benzer bir seviyede. Yeni kulaklık modelinde kabloların arka kısımdan uzandığını görüyoruz. öteki modellerden farklı olarak kablonun arka ksıcaklıkmdan uzandığını ve biraz daha öne çıktığını görmek olası olacak. Yeni serinin tasarım kısmında sunacağı bu değişiklıkların yanında renkler için de güncelleme söz mevzusu olacak.

Kırmızı, siyah ve beyaz renklerinin ana renkler olması söz mevzusu olacak. Bu renklerin haricinde henüz ortaya çıkmayan özel renklerin de geleceği düşüncesi var.

tasarım ve renkler bölümünda paylaşılan tüm bu detayların haricinde yeni serinin özelliklerine ait de bazı bilgiler var. İddialara bakılırsa bu modelde başta pil kapasitesi değişecek. öteki modellerde 13 saat pil ömrü sunulmuştu. Bu modelde pil ömrü biraz daha artış gösterecek. Beklentiler 15 saatte kadar pil ömrünün sunulacağı yönünde.

Powerbeats 4



ayrıca hızlı şarj mevzusunda da bir güncelleme yapılması bekleniyor. Yeni serinin sadece 5 dakikalık şarj ile 60 dakikalık kullanım ömrü sunduğunu görmek olası olacak. Bu da demek oluyor ki pil konusunda daha iyi bir kulaklık sunulması sağlanacak.

Pil kapasitesinde ise herhangi bir değişikliğin olmayacağı bilgisi var. Yeni serinin daha uzun vakit dayanmasını sağlayacak olan kulaklıkların içerisinde kullanılacak olan çipler olacak. Apple’ın diğer biroldukça ürününde yer verdiği H1 çiplerinin Powerbeats 4 kulaklıklarının içerisinde de yer alması bekleniyor. Yenilenmiş olan çipler sayesinde kulaklıkların pil dayanma süresinin artması planlanıyor. ek olarak bu seride etken gürültü kısıtlama teknolojisine de yer verilmesi laf mevzusu olacak.

Tanıtım tarihi mevzusunda hala net bilgilerimiz yok sadece Powerbeats 4 mevzusunda son teferruatımız fiyat kısmı olarak karşımıza çıkıyor. Mevcut seride 199 dolar seviyesinde bir satış fiyatı belirlenmişti. 199 dolar satış fiyatıyla beraber Powerbeats 3 satışlarının devasa yükseklikte seyrettiğini görmüştük. Yeni modelde de fiyat bölümünda önemli bir değişim olmayacak. Beklenti en çok 250 dolar satış fiyatının belirleneceği doğrultuünde.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski