Google Maps iOS için Haritalar Uygulaması

20131117-145832.jpg

Uzun süredir eksikliği hissedilen ve Apple Maps’in başarısızlığından sonra daha da merakla beklenen Google’ın kendi harita uygulaması Google Maps sonunda AppStore’daki yerini aldı ve iPhone, iPad ve iPod kullanıcıları için indirilebilir durumda.


Google’ın yerel arama sistemli, navigasyon görevi de görebilen ve toplu taşımaya kadar pek çok konuda bilgi verebilen haritalarını kullanarak yaşadığınız yerdeki tüm ihtiyacınız olan bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
Uygulamanın içerisindeki yerel arama bölümünü kullanarak yemek, içecek, alışveriş gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz yerleri bulabileceğiniz gibi bu mekanlar hakkındaki incelemeleri ve diğer ziyaretçilerin yorumlarını da kolayca görebiliyorsunuz.


Aynı zamanda 360 derece panorama görüntüleri, yüksek kaliteli uydu görüntüleri gibi pek çok özelliği bünyesinde barındıran uygulama Google’ın her zaman öncelik verdiği kullanım kolaylığını da içerisinde barındırıyor.


Tüm iOS ürünlerinde çalışabilen uygulama yine de Google tarafından en iyi şekilde iPhone 5 için optimize edilmiştir uyarısını da barındırıyor, yani iPhone 5 kullanıcıları en güzel Google Maps deneyimini yaşayabilmek için bir adım daha önde duruyorlar.


2.0 sürümü güncellemesi sonrası değişiklikler:

iPad için yeni tasarım
Canlı trafik güncellemeleri ve yol durum raporlarını içeren gelişmiş navigasyon
Popüler mekanları keşfedin
Google Offers ile en sevdiğiniz marka fırsatlarından yararlanın
Alışveriş merkezleri, havaalanları gibi alanları için yürüyüş yönünüzü gösteren iç mekan haritaları

2.2.0 sürümü güncellemesi sonrası değişiklikler:

Favori mekanlarınızı Google+ aracılığıyla arkadaşlarınızla paylaşın.
Bug düzeltmeleri

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski