Mavericks İçin 10.9.1 Yayımlandı

Apple’ın yeni işletim sistemi 10.9 için ilk güncelleme geliyor. 10.9.1′in geliştiriciler için güncellemesi ile yeni sürüme kavuştu ve final sürümüne çok daha yaklaşıldı.

Yaklaşık 1.5 hafta önce yayımlanan Apple, Mavericks’in ilk güncelleme betasını yeniledi. OS X 10.9.1 beta build 13B35 adıyla yayımlanan ilk betadan sonra 13B40 sürümünüde yayınlamış oldu. Şimdilik sadece geliştiricilere dağıtılan bu beta ile Mavericks’in birçok sorunu çözülüyor.
mavericks-haber1386150488
Resmi sürümünün bu ay içerisinde yayımlanması beklenen güncellemenin özellikle kullanıcıların aktardığı Gmail hatasıyla ilgili hemen hemen tüm sorunları çözüyor. Ayrıca Mail uygulamasının rapor edilen diğer hataları da bu güncellemede giderilecek.

Ayrıca VoiceOver, Safari hataları, paylaşılan linkler ve VPN sunucu desteği gibi birçok hata da 10.9.1 güncellemesi ile giderilecek. Hatırlanacağı üzere Apple, Mavericks’i indirmeye sunduktan sonra birçok hata rapor edilmeye başlamış ve Apple’da kısa sürede güncelleme çıkartarak hataları gidereceğini açıklamıştı


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski