Twitter’de DM ile fotoğraf gönderimi

iOS uygulamasını güncelleyen Twitter, 6.0 sürümünü yayınladı. Güncelleme ile birlikte tasarımda da değişiklik yapan Twitter, daha hafif bir kullanıcı arayüzüne geçti. Uygulamada ekranın alt kısımında bulunan sekme çubuğunu yenileyerek, mikro blog servisi ve mesajlara daha hızlı erişilmesini mümkün kıldı.

Twitter’in son güncellemesi, sadece mesajlara erişimi kolaylaştırmakla da sınırlı kalmadı. Artık Twitter kullanıcıları uygulama üzerinden mesajlaşırken karşılıklı fotoğrafta gönderebilecek. Daha önceden direkt mesaj “DM” aracılığıyla fotoğraf göndermek isteyen Twitter kullanıcıları üçüncü taraf çözümlere başvuruyordu.

Güncelleme ile gelen diğer bir yenilik ise, uygulamanın iOS 7 ile devreye giren Safari Okuma Listesi özelliğinide desteklemeye başlaması oldu. Bu özellik sayesinde kullanıcılar artık uygulama içindeki bağlantıları daha sonra okumak için saklayabilecek.



Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski