Facebook Bazı Şeyleri Düzeltmek istiyor : Messenger

Facebook Bazı  Şeyleri Düzeltmek istiyor : Messenger


Facebook, Messenger'ı birkaç yıl önce bağımsız bir uygulamaya dönüştürdüğünden beri, yeni bir özellikten sonra bir mobil sohbet uygulamasından beklediğiniz temel numaralardan yeni özellik kazandık. Bu iyileştirmelerden bazıları, görüntülü sohbet desteği ve zengin emoji deneyimleri de dahil olmak üzere hoş geldiniz eklemelerdir. Başkaları, o kadar da iyi değil, özellikle de yakınlarda fark edebileceğiniz reklam spamleri.

Facebook şimdi Messenger'ın da kırıldığını düşünüyor ve kısa sürede çözeceğine söz vermişti. Facebook'un sonra düzeltmek istediği ikinci şey, yani, Facebook.


Uzun bir mesajda, Facebook'un David Marcus, bu sene sohbet uygulamasına geleceklerini açıkladı.

Bu yıl Messenger'dan bekleyebileceğiniz en iyi şey daha karışıktır. Umarım Facebook, teslim edebilecektir, yani:

Son iki yılda bizi ayırmaya devam eden özellikleri bulmak için birçok yetenekler inşa ettik. Birçoğu ürün pazarına uyuyor; Bazıları değil. Bu yeni özellikleri oluşturmak için yarışırken, uygulama çok dağınık hale geldi. Bu yıl Messenger'ı kitlesel olarak basitleştirmeye ve düzene sokmaya yatırım yapmamızı bekleyin.

Facebook neler olup bittiğini tam olarak açıklamadı, ancak diğer Messenger iyileştirmelerini de vurguladı - umaralım daha fazla şifre istemiyorum.

Facebook için en büyük endişelerden biri, gerçek zamanlı iletişimleri temsil eder; bunlar, Güvenlik Kontrolü istemlerini Facebook yerine Messenger aracılığıyla iletebilir:

Hiç kimse özel bir anı kaçırmak istemez, ancak gerçek zamanlı iletişim de bizi kriz zamanlarında bağlar ... ve maalesef geçen yılki payımızdan fazlasını gördük.

Facebook aynı zamanda kullanıcıların daha fazla birlikte çalışmasını ister ve çevrimiçi ve çevrimdışı deneyimler söz konusu olduğunda grup sohbetlerinin geliştirileceğini ima eder:

Grupları daha iyi hale getirmenin birçok yolu var. Kimlik oluşturulmuştur - hepsi de insanlarla ilgilidir, telefon numaraları değildir. Fotoğrafları ve videoları paylaşmanın hızlı yollarını bastırıyor - tesadüfen fotoğraf kalitemiz her zamankinden daha iyidir (4k!) - Ayrıca, grup sohbetini canlı video grubu sohbetine yükseltmenin yolları.

Kişisel sohbetler, iş görüşmeleri veya son zamanlarda duyurulan Messenger Kids: önümüzdeki Messenger deneyimi de her zamankinden daha görsel olmalıydı.

Bu sene sadece Messenger'dan görsel mesajlaşmada daha fazla şey göremeyeceksiniz, fakat burası endüstrinin nereye gittiğini ve geri dönüp bakmayacağımızı.

Facebook ayrıca Messenger'dan para kazanma şeklini iyileştirmeyi ve şirket yeni işle ilgili girişimler başlatmayı planlıyor. Bunlardan birisi Messenger aracılığıyla müşteri hizmetleri ve müşteri hizmetleri deneyimlerini geliştirme ile ilgilidir:

Herhangi bir günde yapmak istemediğimiz şeylerin listesinde bir işletme çağırmak oldukça yüksek. Ancak, mesajlaşma ani, kişisel müşteri hizmetleri için ek bir kanal olarak daha popüler hale geldiğinde, beklentileri ve deneyimleri, mesajlaşmayı gerçek bir Müşteri Hizmetleri kanalı olarak tanıtan ortada buluşmaya başlamıştır.

Facebook'un genel Messenger deneyimini, "insanların mutlu ve zor zamanlarda birlikte vakit geçirmek için en kolay ve en keyifli yolu" haline getirebileceklerini bekleyip görmek zorunda kalacağız. Bu yeni Facebook Messenger özellikleri ne zaman açılacak belli değil , ancak bu nedenle, gelecekteki Facebook duyurularını beklemek zorunda kalacağız.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski