FCC sızıntı Samsung Galaxy S9'un birden fazla sürümünü onayladı

FCC sızıntı Samsung Galaxy S9'un birden fazla sürümünü onayladı


Birkaç hafta önce Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'un FCC internet sitesinde görüldüğünü öğrendik ve bu da telefonların lansmanına daha yakın olduğumuzu gösterdi.

CES 2018 geldi ve bu arada gitti ve Samsung, gösteri sırasında kapalı kapıların ardındaki telefonu demonte etmiş olsa da resmi olarak açmadı. Ancak Samsung, Galaxy S9'un Şubat ayının sonlarında MWC'de piyasaya sürüleceğini söyledi. Ancak bakmamız gereken Galaxy S9 sürümleri için yeni FCC listeleri de var.


Galaxy S9 ve Galaxy S9 + model numaraları sırasıyla SM-G960F ve SM-G965F, birkaç hafta önce FCC'de tespit edildi. Şimdi, 360 araç gereçleri iki farklı varyasyon, SM-G960U ve SM-G965U buldular.

Sertifikasyon belgeleri, beklendiği gibi iki cihazla ilgili ayrıntılı bilgi vermiyor ancak hepsi 17 Kasım'da FCC'ye sunulduklarını göstermektedir. İki el cihazının gizlilik talep mektubu, bu tür FCC dosyalarının ortak bir uygulaması, Samsung'un Komisyona fotoğrafları, şartnameleri ve kullanım kılavuzlarını da içeren özel bilgileri gizli tutmasını istediğini gösteriyor.

Bununla birlikte, Samsung'un koruması gereken büyük Galaxy S9 sırları var gibi değil. Telefon, arkadaki kamera ve sensör düzenlerinden ödün vermeksizin Galaxy S8'e neredeyse benzeyecek. Spesifikasyonlar söz konusu olduğunda en yeni mobil işlemcilerin Galaxy S9'u çalıştırmasını bekleyebilirsiniz; depolama, Artı modeli için 512GB'a kadar ilerleyecektir. Arka planda çift objektifli bir kamera olanağı sunan tek model olması beklenen Galaxy S9 + 'ın en büyük gelişmeleri kamera deneyimini ilgilendiriyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski