İOS 11 ile Uyumlu Cydia Çalışmaları Hala Devam Ediyor

İOS 11 ile Uyumlu Cydia Çalışmaları Hala Devam Ediyor


uzun süreden beri yayımlanması beklenen ve Jailbreak kullanıcıları için önemli bir güncelleme olan iOS 11 için Cydia’nın gelmesi önünde hiç bir engel kalmadı. Cydia geliştiricisi Saurik’in bir süredir iOS 11 için uyumluluk çalışmaları yaptığı biliniyordu. Saurik, nihayet merakla beklenen müjdeli haberi verdi ve iOS 11 Jailbreak için Cydia’nın hemen derhal hazır olduğunu duyurdu.


Cydia ile tanınan Jay Freeman (Saurik), uzun süredir Ceydia ve Mobil Substrate’i iOS 11 ile ahenkli hale getirmek için çalışma yapıyor. Abraham Masrive Jonathan Levin’in iOS 11.1.2 için Jailbreak aracını yayımlamaları ile çalışmalarına hız veren Saurik mevzu ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı.

Saurik, iOS 11 için Cydia çalışmalarını Jailbreak dünyasının önde gelen isimlerinden birisi ile çalışıyor. Bu ismin muhtemelen Coolstar olduğu tahmin ediliyor. Saurik, Mobil Substrate için bütün platformu daha istikrarlı ve bereketli kılacak yeni bir uygulama üzerinde çalıştığını belirtti.

Saurik, çalışmaların gecikmesinin peşindeki nedenleri de paylaştı. Saurik’e göre iOS 11’deki yerleşik sınırlamaların bir Jailbreakli cihazda Unix tabanlı işleri zorlaştırdığını açıkladı. ayrıca, Apple’ın işletim sistemi değişikliklerin Jailbreakli cihazların haiz olduğu kabiliyetlerini azalttığını belirtti. bundan dolayı çalışmalarının uzun sürdüğünü söylemiş oldu.

Saurik, yaptığı bu açıklama ile “nerede ise hazır” derken işinin sıkıntılı olduğuna atıfta bulunduğu görülüyor. iOS 11 için Cydia’nın yayımlanmasının peşinden gerekli duyuruyu sitemizde meydana getirecek ve talimatları sizlerle paylaşacağız.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski