Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 İPhone X İpad LimberiOS Kullanım Güncellendi

Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 İPhone X İpad LimberiOS Kullanım Güncellendi


Artık iPhone X, iPhone 8, iPhone 7/7 Plus, diğer 64-bit iPhone'lar, iPad ve iPod dokunuşlarında LiberiOS'u kullanarak iOS 11 / iOS 11.1.2'yi jailbreak yapabilirsiniz. İşte bu jailbreak'un ortaya çıkışı.

Her şey Apple'ın bu yılın Haziran ayında geliştiricilere ilk iOS 11 beta'yı bırakmasıyla başladı. İlk olarak, MOSEC 2017'de hem iOS 10.3.2 hem de iOS 11 için bir jailbreak gösterdi; ancak, ilerleme hakkında çok az bilgi vardı ve Çin merkezli olup olmamasına ilişkin gerçek bir söz yoktu ekip sonunda birlikte paketleyip kamu tüketimine açtı.



Bundan sonra büyük bir boşluk vardı ve iOS 11 jailbreak hakkında hiçbir ilerleme duyulmadı ya da görüldü. Apple, iOS 11'in nihai sürümünü eylül ayında yayınladı. İlk sürüm çok arabası, şirket burada ve orada sorunları çözmek için hemen hemen her hafta çok sayıda küçük nokta güncellemesi yayınlamak zorunda kaldı. Luca Todesco, Eylül ayı sonuna kadar Safari yararlanması yoluyla iOS 11 üzerinde kök erişimine sahip olduğunu iddia etti. Apple, Ekim ayı sonlarında iOS 11.1'i ve ardından Kasım ayında iOS 11.1.1'i iPhone X'le birlikte piyasaya sürdükten sonra, en yeni iOS 11.1.1 belleniminde çalışan ilk iPhone X jailbreak başarıyla demonte edildi.

Kasım ayının sonlarında hem yeni Zodiac jailbreak sürümlerinin olmaması nedeniyle hem ZodTTD / MacCiti hem de ModMyi repolarının kapatılacağını öğrendik.

Apple, iOS 11.2'yi (ve daha sonra 11.2.1'i) birçok yeni özellik ve güvenlik düzeltmesi ile halka açtığı anda, Google'ın Ian Beer tarafından Apple'a bildirildikten sonra iOS 11.0-11.1.2 için bir tfp0 açıklama yapacağını bildirdi Daha önce Apple, iOS 11.2'de zaten uyguladı. Sözüne sadık kalan Ian, istismarı herkese açıkladı. Elbette ki Apple bu iOS 11.1.2 sürümüne kadar bütün firma ürünlerini imzalamayı bıraktı. Yine de Ian'ın kötüye kullanımı sona erdiğinde, kamuoyuna yapılan bir jailbreak'in, Ian'ın çalışmasını devralıp çalıştırılabilir bir jailbreak'e dönüştürülmesi için çeken birçok geliştirici düşmesi zaman aldı.

Jailbreak iOS 11 / 11.1.2 İPhone X İpad LimberiOS Kullanım Güncellendi


İbrahim Masri, to.panga biçiminde bir geliştirici tarafından jailbreak olarak yayınlandı. Elbette Jonathan Levin, LiberTV'yi Apple TV 4'ü ve TVOS 11.0-11.1'de Apple TV 4K'yi feshetme güncellendi.

2017 yılının Noel Gününde, Jonathan Levin nihayet, iOS 11.0-11.1.2 çalıştıran iPhone X de dahil olmak üzere tüm 64 bit cihazlar için LiberiOS jailbreak'i yayımladı.

Zaten burada, burada da izleyebileceğiniz bir eğitici eğitimimiz var: Jenerasyon IOS 11 / 11.1.2 LiberiOS'u Kullanma, İşte nasıl [Öğretici].

Yayın sırasında, Cydia ve Cydia Substrate düzgün çalışmıyor ve bunun nedeni, her ikisinin de tam IOS 11 uyumluluğu ile güncellenmediği gerçeğidir. Saurik, ikisinin de üzerinde çalıştığını doğrulamıştır, bu nedenle Cydia'nın mevcut olması ve LiberiOS iOS 11 / 11.1.2 jailbreak'ta kullanılabilmesi sadece bir zaman meselesidir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski