Samsung Galaxy S9 için Yeni Bir Özellik Daha Doğrulandı!

Samsung Galaxy S9 için Yeni Bir Özellik Daha Doğrulandı!


Samsung, CES 2018'de Galaxy S9'un amiral gemisi akıllı telefonunun yalnızca geçtiğimiz Şubat ayının sonlarında MWC'de sergileneceğini doğruladı. Tıpkı önceki modellerin birçoğu gibi.

Telefonun, başka türlü "sıkıcı" bir tasarımda Galaxy S8'e kıyasla bir miktar iyileştirme sunması bekleniyor. Ancak sıkıcı olmaktan çok daha heyecanlı bir Galaxy S9 özelliği doğrulandı.


2018, yani yeni bir akıllı telefon satın alırken FM radyosunun endişelerinizden en az olması gerektiği anlamına geliyor. Herhangi bir sıcak mobil eğlence moduna girmek için FM radyoya ihtiyacınız yok gibi. Bunun için kesinlikle bir uygulama var.

Ancak, FM radyo, Galaxy S9 gibi bir telefonda umutsuzca ihtiyacınız olan bir şeyse, Samsung'un bunu destekleyeceğini bilmelisiniz.

NextRadio bu hafta başlarında yapılan basın açıklamasında bunu söyledi. Galaxy S9'u doğrudan doğruya belirtmedi, Galaxy S9'un resmi olmadığını göz önüne alındığında, bu noktayı eve götürmek için daha fazla sözcük gerekiyordu.

Basın açıklamasında, "Dünyanın en büyük Android ahize üreticisi olan Samsung, ABD ve Kanada'daki gelecek akıllı telefon modellerinde FM Chip'in kilidini açarak NextRadio'ya olan desteğini sürdürecek en son cihaz OEM'dir" diyor.

Sürümle ilgili ilginç olan şey, NextRadio'nun ABD ve Kanada'dan özellikle bahsetmesidir; bu, uluslararası Galaxy S9 sürümünün FM radyo desteğini alamayacağı anlamına geliyor.

FM radyosu için faydalı olabilecek bir şey ve basın açıklaması, doğal afetlerin hücresel kapsama alanını düzenli olarak etkilediği alanlarda radyo istasyonlarından hayat kurtaran bilgiler sağlamaktır. Sadece birkaç ay önce, FCC, teknik olarak mümkün olmadığı halde Apple'ı mevcut iPhone modelleri içinde FM yongalarını aktive etmeye çağırdı.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski