Samsung İPhone X"in Tasarımını Kopyalamanın Yollarını Arıyor!

Samsung İPhone X"in Tasarımını Kopyalamanın Yollarını Arıyor!


IPhone X'in çirkin çentik tasarımı ve işlevselliği arasında gerekli bir uzlaşmadır. Apple, ön taraftaki tüm kameraları, hoparlörleri ve algılayıcıları ekranın altına gizleyecek bir yol bulana kadar tüm iPhone'larda bulunacak - bu aynı zamanda iPhone X'i herkesin fark edebileceği bir düzgün pazarlama hüneri. - ekranlı telefonlar.

Samsung Galaxy S9, iPhone X'in çentiklerini kopyalamayacak, ancak bu, gelecekte bir şeylerin gerçekleşmeyeceği anlamına gelmiyor ve Samsung'un yeni bir keşif, kendi çentiklerine çok fazla düşünce verdiğini gösteriyor.



Mobielkopen tarafından bulunan yeni Samsung patent başvurusu, ön yüze bakan kamera ve sensör çentikleriyle tüm ekran akıllı telefon tasarımları için akıllı telefon tasarım fikirleri içeriyor. Patent Temmuz 2017'de, iPhone X'in duyurulmadan çok önce, ancak birkaç dedikodu ve sızıntının zaten konuştuğu ve hatta iPhone X'in çentik haline geleceklerini gösteren bir zamanda açıldı.

Samsung ön tarafa bakan kamera "sorunu" için çeşitli çözümler öneriyor; bazıları diğerlerinden daha zariftir.

İşte Essential Phone yaklaşımı:
Samsung İPhone X"in Tasarımını Kopyalamanın Yollarını Arıyor!




Ve kamera alttan ziyade tepeye yerleştirilmiş olsa da, Mi Mix 2 benzeri bir işlem budur:

Samsung İPhone X"in Tasarımını Kopyalamanın Yollarını Arıyor!


Samsung, daha büyük çentikler düşünmediğinden, gerçek bir iPhone X benzeri çentik bu resimlerin hiçbirinde gösterilmiyor. Apple'ın dediği gibi, iPhone X üstündeki bu "küçük alan", TrueDepth kamerasını ve ön hoparlörü barındırıyor ve bu yüzden Apple'ın çentiği çok büyük. Samsung'un mevcut telefonlarında, önlerine bakan ve kendi üst düzey ön çerçeve alan sensörler var. Yukarıdaki resimlerden bazıları, kamera elemanlarını, diğer sensörleri ve ön hoparlörü barındırabilecek üst çerçeveyi yerinde tutuyor.

Samsung patent başvurusunun kanıtladığı şey, Samsung'un akıllı telefon ekranlarının boyutunu artırmak ve üst ve alt çerçeveleri azaltmak olması. Bununla birlikte, bu, bu tasarım tekliflerinden herhangi birinin yakında çıkacak el cihazlarında kullanılacağı anlamına gelmiyor.

Çizimler aynı zamanda parmak izi algılayıcısının arkaya değil de ekranın altına yerleştirildiğini ve 3.5mm kulaklık girişi, Samsung'un şu an hendeğe gitmeyi hayal bile edemeyeceği bir akıllı telefon bileşeni olduğunu ima ediyor.

Raporlar geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 9'un bir ekran altı parmak izi sensörü özelliği taşıyan ilk Samsung telefonu olacağını söyledi.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski