Blogger E-Ticaret Teması Üçretsiz-indir

Blogger-E-Ticaret-temesi


Sora Cart Blogger Şablonu burada ve bir blog yazarı platformunda profesyonel görünümlü bir mağaza oluşturmak istiyorsanız. Sonra bu şablonu kullanarak kolayca yapabilirsiniz. Blog yazarları platformunda başarılı bir mağaza çalıştırmanın mümkün olmadığını biliyor olabilirsiniz. Çok önemli şeylerle ilgilenmeniz gerekir, o zaman blogunuzda bir şey satabilirsiniz. Ama şimdi Sora sepeti şablonunu kullanarak, bir blog yazarının blogunda benzersiz bir e-ticaret mağazası oluşturmak için kolaylıkla bilgi verilir.

İyi veya dijital ürünleri satacağınız önemli değildir. Bu sora sepeti blog yazar şablonunu kullanarak hemen hemen her şeyi satabilirsiniz. Eşsiz ve duyarlı bir tasarıma sahiptir. Dolayısıyla, alıcılarınız mağazanıza mobil cihazlarından kolayca göz atabilir ve istedikleri herhangi bir şeyi alışveriş edebilirler. Bununla birlikte, sizi en popüler ürünleri ana sayfada gösterebilir ve birkaç dakika içinde satışlarınızı artırabilirsiniz. Bu profesyonel temayı kullanmanın birçok gelişmiş özelliği var.

Sol bölüm kaydırıcıda ürün kategorilerini toplayabilirsiniz. Böylece, alıcılarınız belirli kategorilere kolayca göz atabilir ve sipariş verebilir. Web sitenizde reklamlar görüntüleyerek fazladan para kazanacaksanız. Ardından, belirli yerlere reklam görüntüleyerek de yapabilirsiniz. Eğer bu şablonun demo versiyonuna bakarsanız. Bu şablonun her bölümünün profesyonelce ayrıldığını ve düzen bölümünden kolaylıkla özelleştirilebildiğini görebilirsiniz.





Önizleme                                                İndir

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski