Samsung Galaxy S9 Yeni Tasarımı Sızdırıldı işte S9"un Yeni Tasarımı

Samsung Galaxy S9 Yeni Tasarımı Sızdırıldı işte S9"un Yeni Tasarımı


Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'un 2018 yılının ilk yarısında en sıcak beklenen iki yeni telefon olduğuna dair bir soru yok. Samsung'un yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi akıllı telefon ikilisi sadece üç hafta içinde piyasaya çıkacak ve Android hayranları Son söylentiler dolaşırsa karışık torba.

Galaxy S9'un daha fazla güç kazandığı ve geçtiğimiz yılın Galaxy S8 ve Galaxy S8 + modelleriyle hemen hemen aynı görünen tasarımlarda telefonlarda dolaştırılan önemli ölçüde geliştirilmiş bir kamera deneyimi ile Apple'ın iPhone "S" güncellemeleri doğrultusunda bir yükseltmeye bakıyoruz. Ancak yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9 + ile bazı önemli tasarım farklılıkları var ve yeni bir fotoğraf sızıntısı onları bir kez daha teyit ediyor.



Yakın zamandaki bazı söylentilere göre Samsung, öncekilere benzeyen, ancak önemli dahili güncellemelerle bir Galaxy S9 ve Galaxy S9 + uygulamasını başlatmayı planlıyor. Aslında Samsung, bu güncellemelerin o kadar önemli ki, geçen yıl Galaxy S8 ve Galaxy S8 + 'in lansman fiyatlarına kıyasla her telefon için ekstra 100 dolarlık bir ücret talep ediyor.

Söylentiye göre $ 100 fiyat artışı sizi neye getirecek? Gerçekten çok iyi kameralar. Güvenilir kaynaklar Samsung'un 2018'de fotoğraf makinesi donanım ve yazılımı ile önemli ilerlemeler kaydettiğini ve Galaxy S9 ve Galaxy S9 + ilk yararlanıcılar olacağını söylediler. Fotoğraf ve video kalitesinin geçtiğimiz yılın amiral gemisi Galaxy telefonlarına kıyasla çarpıcı bir şekilde arttığını ve Samsung'un akıllı telefonların 2017'de ne kadar iyi olduğunu göz önüne alındığında etkileyici olacağı söyleniyor.

Galaxy S9 ve Galaxy S9 +, performans ve pil ömrünü artırmaya yardımcı olan yeni nesil işlemciler de dahil olmak üzere bir kaç değişik değişiklik getirecek. Ve Galaxy S9 ve Galaxy S9 + cephesinin S8 ve S8 + 'e benzeyeceği beklenirken, arkada bazı tasarım farklılıkları olduğu söyleniyor. Şimdi, sızdırılmış yeni bir fotoğraf bunun gerçekleşeceğini doğruluyor.

Samsung Galaxy S9 Yeni Tasarımı Sızdırıldı işte S9"un Yeni Tasarımı


 Yukarıdaki fotoğraf, Twitter'da yeniden yayınlanmadan önce Weibo'ya gönderildi. Orijinal kaynak bağlantısı yok, ancak kendi kaynaklarımız Galaxy S9 ve Galaxy S9 + modellerinin gelecek ay Samsung'un yeni amiral gemisi telefonlarıyla birlikte piyasaya sürmeyi planladığı resmi OEM ürünlerinin tükenmekte olan bir görüntüsü olduğunu doğrulayabiliyor. Bu neden önemlidir? Çünkü beklediğimiz iki tasarım değişikliğini doğruluyor.

İlk olarak, Galaxy S8 ve Galaxy S8 + 'nin arkasındaki merkez dışı parmak izi alıcısı yeniden yerleştirildi. Bir telefonun arka yüzü parmak izi algılayıcısı için hala uygun bir yer değil, ancak en azından Galaxy S9 ve Galaxy S9 + 'daki kameranın altında ortalanacak. Kameralardan bahsetmişken, ikinci büyük değişiklik, daha büyük Galaxy S9 + 'un arkasında yeni bir çift-lensli kamera. İki lens için ek alan, sol alt köşedeki durum hariç, yukarıdaki tüm durumlarda görülebilir - bu durumda, yalnızca bir adet tekerlekli arka kameraya sahip küçük Galaxy S9 içindir.

Samsung, 25 Şubat'ta İspanya'nın Barselona kentinde yapılacak basın toplantısında Galaxy S9 ve Galaxy S9 + ürünlerini tanıtacak. Telefonun daha sonra 16 Mart'ta piyasaya sürülmesinden önce 1 Mart tarihinden başlayacak ön sipariş için hazır olması bekleniyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski