Akıllı Telefonları Kullanılmaz Hale Getiren Whatsapp Hatası

telefonun-cokmesine-neden-olan-whatsapp-hatasi


WhatsApp üzerinden yollanan bir yazılı ileti WhatsApp uygulamasının çökmesine, hatta Android akıllı telefonunuzun da kullanılmaz hale gelmesine niçin olabiliyor. fazlaca gizemli bu ileti, WhatsApp hatası olarak geçse de, işin aslı gerçekten de ilginç.


WhatsApp hatası telefonu kullanılmaz hale getiriyor!

İlginç hata sizin yollayacağınız bir ileti ile geçerli olabiliyor. Alıntı bölümü oluşturup (<…>) bu işaretlerin arasına “Çok ilginç” ve “o kadar komik ki ağlıyorum” emojilerini yerleştiriyorsunuz.

Bu iletiı ise eğer siyah noktaya dokunulursa neler olacağını açıklayan bir mesaj ile veriyorsunuz. şayet karşınızdaki kişi mesaja dokunursa WhatsApp uygulamasının ve hatta telefonun da takılmasına yol açıyor.

Akıllı Telefonları Kullanılmaz Hale Getiren Whatsapp Hatası


Bu hamle şimdiden biroldukca şahıs içinde karşılıklı şaka yapma amacıyla yapılıyor. elbette başınıza geldiği takdirde oldukça sinir bozucu bir hata olacağını tahmin edebiliyoruz. WhatsApp’ın bu hatanın çözümü ile ne zaman ilgileneceği ise şimdilik bilinmiyor. Dünyanın biroldukça yerinde insanoğluı mağdur duruma düşüren WhatsApp hatası bakalım kısa vakit arasında giderilebilecek mi?

Güncelleme: Daha önce ancak Android kullanıcıları için geçerli olan bu hata şimdi de iOS cihazlara sıçramış durumda. Bu kez iMessage üzerinden gelen siyah nokta iletiı, siyah noktaya dokunduğunuz anda telefonunuzun çökmesine sebep oluyor.

Apple’ın kısa süre içinde problemi çözecek hızlı bir güncelleme hazırlaması planlanıyor. Şimdilik yapabileceğiniz en iyi şey, mesajı gördüğünüz anda uygulamayı kapatmaya zorlamak ve konferans pencerelerini hızlı bir şekilde silmek.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski