İPhone X Apple yi Göklere Ucurdu!

İPhone X Apple yi Göklere Ucurdu!


Apple, bildiğimiz gibi geçen günlerde mali bir rapor açıklamıştı. Açıklamaları yorumlayan piyasa yorumcuları şirketin günden güne daha fenaye gittiğini söylemişti. Bu konu ile alakalı Apple, derhal bir izahat yapmadan önce iPhone X hakkında haberleri yaymaya başladı. Peki bakalım Apple, iPhone X modelinden nasıl nasiplenmiş?

Yüzde 16 Artış Var




şirketin geçen dönemki artışı 52.2 milyon olarak açıklanmıştı. bundan dolayı bir düşüş olduğunu iddia eden yorumculara da Apple firmasından cevap asla gecikmedi. deklare ettikları raporun geçen döneme ilişik bulunduğunu söyleyen Apple, bu dönemde iPhone X satışlarıyla beraber arttığını dile getirmişti. Peki bakalım iPhone X ve Apple arasındaki veri artışları ne durumda görünüyor?


iPhone X Apple İlişkisi


Şirketin 10.yılına özel olarak üretilen iPhone X modelleri, Apple şirketini bir fazlaca uçuşa geçirmiş şeklinde görünüyor. Geçen dönemki verilerini açıklayan firma, 52.2 milyon dolar ciro yakaladığını açıklamıştı. bu yüzden yorumcular tarafından iPhone X’in kendilerini kurtarmayacağı da bahsedilince, Apple firması boş durmayarak güncel verinin 61.1 milyar dolar bulunduğunu açıkladı. Önceden açıklanan verinin, kısa bir döneme ilişik bulunduğunu belirten firma bu cirosuyla da akıllarda kalan sual işaretlerini silmeyi başardı.

Apple, WWDC 2018 etkinliğine bomba benzer biçimde girecek benzer biçimde görünüyor. Hem kutu içeriğinde aynı zamanda telefonlardaki yeni patentleriyle yeni bir devrim yaratmaya hazırlanan Apple, bakalım nasıl bir çıkış yakalayacak?

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski