Elbet Bir Gün Mehmet'in Kardeşi Serdar Kimdir?

Elbet Bir Gün Dizisi Serdar rolünü canlandıran Ulvi  KAHYAOĞLU 25 Mayıs 1995 yılında İzmir ilinde dünyaya gelmiştir. 
Elbet Bir Gün Mehmet'in Kardeşi Serdar Kimdir?
Elbet Bir Gün  Serdar 

Fox ekranlarında ilk bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek olan Elbet Bir Gün Dizisi Mehmet'in kardeş, Serdar Kılıçlı karakterini canlandıran oyuncu hakkında detaylara haberin devamından ulaşabilirsiniz. 

Elbet Bir Gün Dizisi Serdar Mehmet'in kardeşi ve aynı zamanda onun şirketinde çalışan birisidir. Aşırı derece duygusal olan Serdar abisi Mehmet ile ters kişiliktir. Bilgisayar konusunda oldukça uzman olan Serdar abisinin gölgesinde kalmıştır. Elbet Bir Gün Serdar'ın Abisi Mehmet hakkında bilgilere bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Elbet Bir Gün Serdar Kimdir?

Elbet Bir Gün Dizisi Serdar rolünü canlandıran Ulvi  KAHYAOĞLU 25 Mayıs 1995 yılında İzmir ilinde dünyaya gelmiştir. Kamera karşısına ilk olarak  Give Me a Lighter adlı sinema filmi ile çıkmıştır. Son olarak İçimde ki Kahraman isimli projede rol alan oyuncu bundan önce Benim Adım Melek isimli dizide rol almıştır.  Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. 

Ulvi Kahyaoğlu'nun rol aldığı tiyatro oyunları:

2018 – Diyelim Ki Birlikteyiz

2018 – Ölmez Ağaç Efsanesi

Elbet Bir Gün Dizisi Serdar karakterini canlandıran Ulvi Kahyaoğlu hakkında bilgiler verdiğimiz yazımızın burada sonuna geldik. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski