Xiaomi Mi 7 Tanıtım Tarihi Ve Fiyatı ortaya çıktı!

Xiaomi Mi 7


Xiaomi’nin sırada tanıtacağı tepe modeli Xiaomi Mi 7 hakkında birfazlaca bilgi internete düşmüştü. Şimdi ise Xiaomi ürünlerinin satıldığı Çinli bir web sitesi üzerinden Xiaomi Mi 7 fiyatı paylaşıldı. Sitede fiyatının yanı sıra cihazın biroldukça teknik özelliğine de yer verildi.

Xiaomi Mi 7 fiyatı ile de oldukça iddialı!

cihazın tutarlarının paylaşıldığı web sitesine nazaran cihazın 6 GB RAM – 64 GB dahili bellek seçeneği, 2,799 Yuan (440 doları) fiyat etiketine sahip olurken; 6 GB RAM – 128 GB dahili hafıza seçeneği 3,299 Yuan (519 dolar)’lık bir fiyattan satışa sunulacak.

Xiaomi Mi 7-fiyatı

Fiyatının yanı sıra internet sitesinde ortaya çıkan bazı detaylara baktığımızda ise, Mi 7 modeline ilişik olduğu iddia edilen bir fotoğraf karşımıza çıkıyor. Bu fotoğrafa nazaran cihazın monitör tarafında bir çentiğe yer verilecek. Bunun yanı sıra aygıt, ekrana entegre parmak izi okuyucusuna ve üç boyutlu yüz tanıma teknolojisine sahip olacak. Çentikli monitörün 5.6 inç boyutunda ve OLED panele sahip olması umut ediliyor.

ayrıca Mi 7 modelinin bir de Plus modeli olması planlanıyor. Mi 7 Plus modelinin, Mi 7 modelinden ayrımı ise 6.1 inçlik ekrana sahip olması olacak.

Önceden internete düşen bazı detaylar da aletin donanımı mevzusunda önemli ipuçları veriyor. Bu detaylara nazaran Mi 7, Snapdragon 845 yonga setinden gücünü alacak. Bunun yanında ise cihaza 6 GB RAM’in eşlik edeceğine kati gaslıyle bakılıyor. ayrıca 3340 mAh bir batarya kapasitesine haiz olacağı tahmin edilen cihaz, Qi kablosuz şarj teknolojisini de destekleyecek.

Lansman geçmişine dair şimdilik resmi bir izahat bulunmasa da şirketin, Mi 7 modelini 23 Mayıs’ta tanıtması umut ediliyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski