İOS 11.4 Sürümünden İOS 11.3"E Nasıl Geçilir? SHSH2 Blobs olmadan

Bugünün videosunda, iOS 11.4 veya iOS 12 Beta 1'den iOS 11.3'e nasıl düşebileceğimi göstereceğim hızlı bir öğreticim var. zamanların iOS 11.3 ve iOS 11.3.1 çok uzun zaman önce imzalanmayı durdurdu, bu, teoride şu anda onlara indirgenememeniz gerektiği anlamına geliyor, ancak yaklaşan Electra Jailbreak'i kullanmak istiyorsanız hala bir şansınız var.

Bazı garip nedenlerden ötürü, Apple hala iOS 11.3'ün Beta 3 ve Beta 6'sını işaret ediyor ancak bunu kamuya açık söylemiyorlar. Bu beta'lar, geliştiricilerin genellikle bu Betas'ı indirdikleri Apple Developer Portal'da görünmez. Oldukça yakında Apple çok yakında bu hale gelmek istiyorum böylece cihazınızı downgrade istiyorsanız bu kadar yakında imzalamak için imzalama penceresini kapatır eminim!

Not:
Maalesef, beta imzalamanın durumunu kontrol edebilecek olduğunun farkında olduğum kamuya açık bir çevrimiçi araç yok, böylece geri yükleyip yüklemediğini görmek zorundasınız. Başlangıçta, iTunes'daki bir hata ile geri yükleme başarısız olursa, Apple büyük olasılıkla yamaladı. Geri yükleme başlar ve ilerleme çubuğu telefonda artarsa, imzalama penceresi hala açıktır ve geri yükleme devam eder.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski