Apple Watch 4 seri Türkiye"de ne Zaman Satışa Çıkacak?

Apple Watch 4 seri Türkiye"de ne Zaman Satışa Çıkacak?



Apple’ın yeni ürünlerinin tanıtımları gerçekleşti. Yeni iPhone modellerinin ne zaman satışa çıkacağı henüz bilinmiyor. Yalnızca telefonların tanıtım zamanı değil, Apple Watch Series 4 için çıkış zamanı belirlenmemişti. Farklı ülkelerde satışa çıkmış olsa da ülkemizdeki çıkış zamanı netleşmemişti. Yakın tarihte meydana getirilen izahat ile Apple Watch Series 4’ün satış zamanı açıklandı.

Apple Watch Series 4 Türkiye Ne vakit Satışa Çıkıyor?
Apple’ın yeni akıllı saati yeni özellikleriyle birlikte 19 Ekim tarihinde ülkemizde erişilebilir olacak. Türkiye’de 19 Ekim Cuma günü satışa sunulacak olan saatin, Apple Online Mağazası ve Apple Store üzerinden alınabileceğini belirtelim.

Yeni Apple Watch’un teslimatlarının ise hemen yapılacağı tahmin ediliyor. 19 Ekim tarihinde satışa çıkacak olan saatin fiyatı zaten açıklanmıştı. Tanıtımdan sonra açıklanan fiyatlar ülkemizdeki kur durumlarından dolayı önceki modele gore oldukca pahalı durumda.


Apple Watch Series 4 Fiyatı

3.499 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Apple Watch Series 4’ün 44 mm büyük kasa modelini satın almak isteyenler 3.749 TL ödemek durumunda olacaklar. aletin Nike sürümü ile alakalı kesin bilgiler bulunmuyor. iPhone XS modelinin henüz ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. Yeni iPhone modelleri için evvela fiyat açıklaması yapılması umut ediliyor.

Apple Watch Yeni iPhone ile Eşleştirme

Apple Watch eşleştirme işlemini özel olarak sunulan Watch uygulaması üzerinden yapabiliyorsunuz sadece tek telefon üzerinden birden fazla Apple Watch Series 4 kullanmak istiyorsanız tekrar eşleştirme yapmalsıcaklıknız. Bu işlemlerin de çok farklı olmadığını açıklayalım.


iPhone üzerindeki Watch uygulamasına giriş yapın.
Bundan sonrasında Watch’ım bölümüne geçin.
monitörün üzerinde kullandığınız saati görebilirsiniz, buraya tıklamanız gerekiyor.
Buradan Yeni Watch eşleştir sekmesine giriş yapın.
Eşleştirmeyi düşündüğünüz ikinci akıllı saati eşleştirin.


Bu işlemleri yaptığınızda ikinci akıllı saatinizi de eşleştirmiş oluyorsunuz. Bu işlem oldukça rahat, uygulamanın Watch’ım bölümünden monitörün üst bölümündaki Apple Watch’ınıza tıklayıp, Otomatik Geçiş özelliğini aktif edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski