İOS 12.1 beta 3 herkes için yayımlandı

İOS 12.1 beta 3 herkes için yayımlandı



Apple’ın geliştirici kimliği bulunan üyeler için iOS 12.1’in ikinci beta sürümünü paylaşmasının ardından bir hafta geçti ve üçüncü beta sürümü paylaşıldı. Geliştirici iOS 12.1 Beta 3 için sürümü artık indirebiliyor.

Kaydını yapmış Apple geliştiricilerinin Geliştirici Merkezi üzerinden yeni iOS 12.1 Beta 3 sürümünü yüklemek için müsait konfigürasyon profilini yüklemeleri gerekiyor. Bunun daha sonra Ayarlar-Genel-makalelım Güncelleme menüsü üzerinden OTA yoluyla güncellemeyi indirebiliyorsunuz.

iOS 12.1, Apple’ın iPhone XS ve XS Max modelleri için sunacağını söylediği bazı özellikleri barındırıyor. Bu sürüm, fiziksel bir SIM kart olmadan operatör tarifesi etkinleştirebilen eSIM desteğini ekliyor. Türkiye’de bu sistemin desteklenmediğini belirtelim.


iOS 12.1 Beta 3 Güncellemesi
Güncellemeyle birlikte Portre Modu’nda çekimi yapılan fotoğrafların alan derinliğini çekim sırasında ayarlayabiliyorsunuz. Bu özellik iPhone XS ve XS Max modellerinde ancak fotoğrafı çektikten sonra düzenlenebiliyor.

iOS 12.1 Beta üsrümü yüklü olan bir iPhone XS veya iPhone XS Max modelinde çekim yaparken ekrandaki “F” simgesine dokunduğunuzda arka planın görenıklığını regüle etmek için Derinlik Denetimi özelliğine erişebilirsiniz.

Yeni modellerin özelliklerinin haricinde iOS 12 beta döneminin sonucunda ertelenen öbek FaceTime özelliği yine aktif oluyor. Bu özellik Apple’ın test periyodunu uzatması icap ettiği için ertelenmişti.

Bunlara ek olarak iOS 12.1 Beta 3, iOS 12’de ortaya çıkan hataları ve sorunların çoğunu ortadan kaldırıyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski