ipad kullanıcılarına Photoshop müjdesi

ipad kullanıcılarına Photoshop müjdesi

yazılım devi Adobe tarafından meydana gelen Adobe Max etkinliğinde Photoshop’un full sürümünün çok yakında iPad’e geleceği aktarıldı. 

Günümüzde bir çok alanda kullanılan Adobe Photoshop uygulamasıyla gerek profesyonel gerekse ev kullananlarının pek çok ihtiyacını karşılayabiliyor. bir çok kişinin bilgisayarında olmazsa olmaz uygulamarından birisi olan Adobe Photoshop uygulaması kısa bir müddet önce önemli özelliklerinden mahrum olarak iOS platformuna gelmişti. Özellikle iPad Pro kullananlarının efsunk bir beğeniyle kullandığı uygulamadan sevindirici bir haber geldi. 

Adobe tarafınca Los Angeles’ta düzenlenen Adobe Max etkinliğinde yeni makalelımlarını tanıtan Adobe, kullanıcılara iPad için full Photoshop müjdesini de verdi. Bir süredir iPad modelleri için çıkacağı söylenen ancak ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi bulunmayan iPad için full Photoshop uygulamasının kısa bir müddet içerisinde kullanıcılarla buluşacağı kesinleşmiş oldu. 




2019 yılının adım atarında kullanıcılarla buluşması beklenen yeni Photoshop uygulamasıyla beraber kullanıcılar bilgisayarlarında kullandıkları bütün Photoshop işlevlerine haiz olabilecekler. Adobe tarafından iOS platformu için sunulan Adobe Photoshop Express, Photoshop Lightroom CC ve Photoshop Mis gibi uygulamalar kullanıcıların istediklerini yerine getiremiyordu. Yeni uygulamala ile beraber kullanıcılar iPad için Photoshop ile katmanları, maskeleri ve öteki düzen vasıtalarını kullanıp bilgisayarlarındaki PSD dosyalarını tabletlerinde düzenleyebilecekler. 

iPad’in kalem ve dokunmatik ekranına ahenkli olarak geliştirilen yeni Photoshop uygulaması ayrıca Creative Cloud’un bir parçası olacağı için kullanıcılar çalışmalarını diledikleri yerden devam ettirebilecekler.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski