Whatsapp İOS için çok önemli bir gücelleme aldı

Whatsapp İOS için çok önemli bir gücelleme aldı


Anlık mesajlaşma denilince akla gelen ilk uygulama olan WhatsApp iOS platformunda önemli bir güncelleme aldı. Güncelleme sonrasında WhatsApp 2.18.100 sürümüne yükseltilirken yeni güncelleme ile birlikte gelen yenilikleri haberimizin devamında bulabilirsiniz. 

Kısa bir süre önce sadece iOS 8 ve üstü iOS sürümlerinde çalışacağı açıklanan WhatsApp iOS platformunda yeni güncellemeler almaya devam ediyor. Yeni güncelleme ile birlikte sadece iOS 8 ve üzeri işletim sistemine sahip iPhone modellerinde çalışan WhatsApp uygulaması ayrıca iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR modellerinde tam uyumlu çalışabilecek. 

Sohbet arayüzünde de önemli iyileştirmeler getiren yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar sohbet penceresinde yer alan sohbet baloncuğuna basılı tuttuklarında yenilenmiş bir menüyü görecekler. Güncelleme ile birlikte ayrıca WhatsApp kullanıcıların kullandığı Durum kısmında ise yanıtlama seçeceği geliştirildi. 


Eski güncellemede Durum özelliğinde sadece resim, video ve GIF formatlarını gönderebilen kullanırlar yeni güncellemede WhatsApp’ın desteklediği tüm eklentileri gönderebilecek. 

Videolar Bildirim Ekranından Oynatılabilecek!

Yeni güncellemede ayrıca WhatsApp’a girmeden gönderilen mesajları görebilecek. Evet kullanıcılar uzun süredir gönderilen mesajları bildirim ekranında görebiliyordu ancak yeni güncelleme ile birlikte WhatsApp’tan aldığınız GIF’leri WhatsApp’a girmeden bildirim ekranında görebilecek ve hatta videoları oynatabileceksiniz. 

Yeni özellikle birlikte kullanıcılar WhatsApp’a hiç girmeden aldıkları videoyu izleyip yanıtlayabilecek. 

Çoklu sesli mesaj oynatma ve karanlık temanın ne zaman geleceğinin belli olmadığı WhatsApp’ın son güncellemesini App Store’dan gerçekleştirebilirsiniz. 

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski