Apple Watch için Jailbreak mı Geliyor!

Watch-jailbreak


Apple tarafından uygulanan tüm engellere karşın makalelımları kırmaya çalışan Jailbreak toplulukları bulunuyor. Tihmstar ismindaki geliştirici bu toplulukların bir parçası ve Apple Watch için Jailbreak aracı geliştirdi!

Geliştiricinin sunduğu Jailbreak aracı Apple Watch için bir ilk oldu. Series 3 modelleri için geliştiricileri hedefleyen bir Jailbreak aracı geliştirdiğini duyuran Tihmstar, aracın hemen hemen gündelik kullanıcılar için bir anlamı olmadığını fakat potansiyel olarak dikkat çektiğini de belirtiyor.

Apple Watch için Jailbreak

Bahsi geçen Jailbreak aracı, Apple Watch Series 3 ve watchOS 4.1 ile ahenkli olarak çalışıyor. Aracı küçük kod güncellemeleri ile eski Apple Watch modellerine ve watchOS sürümlerine müsait hale getirmek de mümkün gaslıküyor.


Jailbreak aracı halka açık olarak paylaşılmadı, geliştirici ilk önce Apple Watch’ın kullandığı işletim sistemi olan watchOS’u derinlemesine incelemek istiyor. henüz bu aracı aletinıza kurduğunuzda Cydia kullanamıyor veya Jailbreak geliştirmelerine erişim kazanmıyorsunuz. Yalnızca ilerleyen vakitçte watchOS için paylaşılabilecek olan bir Jailbreak aracı sayesinde arayüz ayarlamalar, farklı modifikasyonlar ve özel saat kadranlarının cihaza yüklenmesinin önü açılabilir.

Apple Watch için Jailbreak aracına bakmak dilerseniz GitHub rabıtasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu kodların sıradan kullanıcılara hitap etmediğini tekrar hatırlatalım.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski