İOS 12 ye jailbreak Çok Yakında (Pwn20wnd)

İOS 12 ye jailbreak Çok Yakında  (Pwn20wnd)


@ Pwn20wnd ekibi, iOS 12'de Cydia Substrate ile birlikte çalışan jailbreak tweaks'larını başarılı bir şekilde başardıklarını duyurmak için Twitter'a gitti. Bu, büyük bir atılım ve ilk halk iOS 12 - iOS 12.1.2  jailbreak'in yayınlanmasının yolunu açıyor.


İOS 12 için Cydia Substrate desteğiyle birlikte unc0ver jailbreak güncellemesinin halka açıklanması için umutlarınızı çok yükseltmeyin. Er ya da geç geçecek olsa da, ekibin ilgilenmesi gereken bazı sorunlar var. Bu, CoreTrust geçici çözümlerinde bir hatayı düzeltmeyi, bazı sanal alan yamalarını düzeltmeyi ve daha fazlasını içerir.



Neyse ki, ekip herkese açık bir beta sürümü yayınlamaya çalıştığı için uzun süre beklemek zorunda kalmayacaksınız. Pwn20nd ekibi unc0ver'a iPad Air 2 ve iPad mini 4 için kısmi destek eklerken, hala iPhone XS, iPhone XS Max ve iPhone XR gibi A12 Biyonik cihazlar için destek vermiyor.

İOS 12 - iOS 12.1.2 çalıştıran başka bir iPhone veya iPad'iniz varsa, unc0ver'ın ilgili bir sürümü çıktıktan sonra jailbreak yapabileceksiniz. İPhone veya iPad'inizde iOS 12.1.3 veya iOS 12.1.4 kullanıyorsanız, hala iOS 12.1.1 beta 3'e düşürebilirsiniz. Sinir bozucu beta pop-up'ları ile yaşamak zorunda kalacaksınız. Cihazını hapse atmak mümkün.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski