AdSense Geçersiz Tıklama Nasıl Engellenir?

Adsense Geçersiz Tıklama Nasıl Engellenir?

Merhaba arkadaşlar, AdSense ile gelir elde eden arkadaşlarımız bu konuya oldukça hakimler, bilmeyenler ve yeni başlayanlar için bugünkü konumuz hakkında kısa bir açıklama da yapmak istiyorum.

AdSense kullanımı ülkemizde oldukça yaygın haliyle yaygın olması bir takım sorunlarıda peşinde getiriyor, başlıca sorun ise geçersiz yani bir sitede gereksiz birden fazla tekrarlanan tıklamayı AdSense bir sorun olarak algılıyor, haliyle AdSense reklamı bulunan bir sitede aynı reklamlara birden fazla tıklandığında siteye saldırı yapmış olunuyor.

AdSense bu saldırıyı gördüğünde geçersiz tıklama - tıklama sahtekarlığı adında bir politika ihlali ile AdSense hesabını yasaklayabiliyor, haliyle hesabın içinde biriken parayıda site sahibinin çekemeyeceği anlamına geliyor ve herhangi bir kârla sonuçlanmayacak olsa bile, tıklama için ödeme yapmak zorunda olan reklam verenler için maliyetleri artırıyor.

AdSense Geçersiz Tıklama Nasıl Engellenir?

Küçük bir eklenti sayesinde bu sorundan sorunsuz bir şekilde kurtulabileceğiz, herhangi bir saldırı veya birden fazla tıklamayı eklentimiz sayesinde sadece 1 kere tıklanmış olarak sayıcak AdSense ve politika ihlali ile karşılaşmayacağız.

AdSense Anti-Bomb Click Eklentisi Nasıl Kurulur?

Blogger hesabımıza giriş yapalım, Tema > HTML'yi düzenle </body> kodunu bulalım ve hemen üstüne aşağıdaki kodu ekleyelim.

<script type='text/javascript'>
//<![CDATA[
// AdSense Anti İlkay Gürler
function downloadJSAtOnload(){var e=document.createElement("script");e.src="https://www.ilkaygurler.com/script/adsclick.js",document.body.appendChild(e)}window.addEventListener?window.addEventListener("load",downloadJSAtOnload,!1):window.attachEvent?window.attachEvent("onload",downloadJSAtOnload):window.onload=downloadJSAtOnload;
//]]>
</script>

Hepsi bu kadar, eklentimiz sayesinde AdSense geçersiz tıklamanın çok basit bir şekilde önüne geçmiş olduk, bu sayede AdSense hesabınız ve kazançlarınız güvende olacak ve sorunsuz kullanabileceksiniz, konu hakkında sormak istedikleriniz için yorum formu kullanabilirsiniz.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski