Odyssey jailbreak iOS 13.5.1-13.7 sürümü için Güncellendi A8 / A9 desteği ile birlikte

 

Odyssey jailbreak iOS 13.5.1-13.7



Şükran Günü olabilir, ancak bu kesinlikle Odyssey Ekibinin iOS 13 merkezli jailbreak aracının güncellenmiş bir sürümünü yayınlamasını engellemedi.

Odyssey Ekibinin resmi Twitter hesabı aracılığıyla Perşembe akşamı geç saatlerde duyurulan Odyssey v1.2.2, iOS veya iPadOS 13.5.1-13.7 çalıştıran A8 ve A9 cihazları için resmi destek eklendi:

Odyssey jailbreak



Odyssey, bir haftadan kısa bir süre önce FreeTheSandbox tarafından piyasaya sürülen yeni bir iOS ve iPadOS 13.5.1-13.7 açığı için desteği Belirleyen ilk jailbreak aracıydı, ancak yeni Açık için ilk desteği uyguladıktan kısa bir süre sonra, işe yaramadığı keşfedildi. Apple'ın A8 ve A9 mobil sistemi bir (SoC)  yonga çipi ile donatılmış telefonlarda beklendiği gibi.

İOS veya iPadOS 13.5.1-13.7'de A8 veya A9 cihazlarına sahip Kullanıcılar jailbreaker'lar, aradaki Odyssey'e benzer bir kullanıcı deneyimi için bootrom exploit tabanlı checkra1n jailbreak ve Odyssey Team'in Odysseyra1n önyüklemesini kullanabilirken, Perşembe günkü yeni çıkmış destek Jailbreak.app gibi imzalama hizmetleri sayesinde, bu belirli donanım ve yazılım kombinasyonlarında bile bilgisayarsız jailbreak işleminin bir kez daha mümkün 
olduğu anlamına geliyor.




Farkında olmayanlar için, en son değişiklikler Odyssey jailbreak'in artık hepsi bir arada anakartta yerleşik olan yonga ne olursa olsun iOS veya iPadOS 13.0-13.7 çalıştırabilen herhangi bir cihazla uyumlu olduğu anlamına geliyor.

Odyssey jailbreak aracının en son sürümünü indirmekle ilgilenenler, resmi theodyssey.dev web sitesinden edinebilirler. İndirdikten sonra kullanıcılar, AltStore kullanarak Odyssey ile nasıl jailbreak yapılacağına ilişkin adım adım eğitimimizde özetlenen adımları takip edebilecekler.


Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski