iOS 14.4 ve iPadOS 14.4 Beta 1 Hemen indirin

iOS 14.4 ve iPadOS 14.4 Beta 1 Hemen indirin İOS 14.3'ü halka yayınladıktan sadece birkaç gün sonra Apple, geliştiricilere iOS 14.4'ün ilk beta sürümünü yayınladı.

Apple'ın iOS'un önemli bir sürümünün beta sürümünü bu kadar yakında ve yılın sonuna doğru bıraktığını görmek nadirdir. Şu anda, iOS 14.4'ün ilk beta sürümünün tüm değişiklik ve iyileştirmelerin ne getirdiği tam olarak belli değil.

 

iOS 14 4 Beta 1 ve iPadOS 14.4 Beta 1, geliştirici beta sürümlerini test etmek için kayıtlı olan uyumlu iPhone ve iPad'lere indirilebilir. Güncellemeler olabilir


 

OTA (kablosuz) yöntemiyle veya Apple Geliştirici Merkezi'nden indirilir. Birincil cihazlarınızsa veya geliştirme ya da iş açısından kritik öneme sahiplerse, iOS 14 veya iPadOS 14'ün geliştirici beta sürümlerini cihazlarınıza yüklememenizi tavsiye ederiz.

İOS 14 4 ve iPadOS 14.4'ün genel beta sürümü de önümüzdeki 24 saat içinde piyasaya sürülmelidir.


İPhone'unuza iOS 14 4 Beta 1'i yüklerseniz ve herhangi bir önemli değişiklik fark ederseniz, aşağıya bir yorum bırakarak bize bildirin.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski