Apple’in MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı ABD de Satışa Sunuldu

Apple, küçük, seyahat dostu MagSafe Duo kablosuz şarj cihazını piyasaya çıkardığından beri, aksesuarın gerçekten piyasaya sürülmesi için bekleyen bir oyun oldu. Ama bekleyiş nihayet sona erdi.

Salı günü Apple, MagSafe Duo kablosuz şarj cihazını Amerika Birleşik Devletleri'ndeki çevrimiçi mağazasında resmi olarak piyasaya sürdü. 129,00 ABD doları olarak fiyatlandırılır veya Apple Kartı aracılığıyla özel finansmanla 12 ay boyunca ayda 10,75 ABD doları ödeyebilirsiniz.

Apple MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı


MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı kesinlikle iptal edilen AirPower kablosuz şarj cihazı değildir. Bununla birlikte, yolculuğa çıkması kolay küçük bir kablosuz şarj cihazı arayanlar için bu sağlam bir seçenek olabilir. Bununla birlikte, kablosuz şarj cihazının hafif bir yapıya sahip olduğunu ve uygun bir kablosuz şarj bağlantısı sağlayan güçlü MagSafe mıknatısların, iPhone 12'nizin bağlantısını kesmeye çalıştığınızda MagSafe Duo'nun düz yüzeyden kaldırılabileceği anlamına geldiğini belirtmek gerekir.

Dikkat etmemiz gereken birşey.


Apple, MagSafe Duo kablosuz şarj cihazını resmi açılış sayfasında şu şekilde açıklamaktadır:

MagSafe Duo Şarj Cihazı, uyumlu iPhone'unuzu, Apple Watch'unuzu, AirPod'lar için Kablosuz Şarj Kutusunu ve diğer Qi sertifikalı cihazları rahatlıkla şarj eder. Cihazlarınızı şarj cihazına yerleştirin ve temas halinde sabit, verimli bir şarj başlar. Şarj cihazı düzgün bir şekilde katlanır, böylece nereye giderseniz gidin kolayca yanınızda götürebilirsiniz.

Başka bir not: MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı, 14W'a kadar kablosuz şarjı destekler. Ancak, kablosuz şarj cihazını buna ulaşmak için 27 W veya daha yüksek bir USB-C Güç Adaptörüne bağlamanız gerekir. Elbette bu şarj tuğlası ayrı satılıyor. 20W USB-C Güç Adaptörü kullanırsanız 11W kablosuz şarj seviyesine ulaşabilirsiniz.

Apple MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı


MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı, tabii ki MagSafe ile donatılmış başka bir aksesuardır, ancak kablosuz şarj aksesuarı, MagSafe'e güvenmeyen cihazlarla da çalışacaktır. Uyumlu cihazların listesi hemen aşağıdadır.

[caption id="attachment_728" align="aligncenter" width="768"] Apple MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı[/caption]

Apple’ın sitesine göre, bu gece bir MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı sipariş ederseniz, en hızlı teslimat seçeneğiyle 3 Aralık Perşembe gününe kadar teslim alabilirsiniz. Bu arada, ücretsiz teslimat seçeneğinde aksesuar 4 Aralık Cuma günü gelecek.

 

Apple MagSafe Duo kablosuz şarj cihazı ile Uyumlu Cihazlar


iPhones
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro
iPhone 11
iPhone SE (2nd generation)
iPhone XS Max
iPhone XS
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8 Plus
iPhone 8
Apple Watches
Apple Watch Series 6
Apple Watch SE
Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 4
Apple Watch Series 3
Apple Watch Series 2
Apple Watch Series 1
Apple Watch 1st generation
AirPods
AirPods Pro

AirPods ve Kablosuz Şarj Kutusu (2. nesil)
AirPod'lar için Kablosuz Şarj Kutusu

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski