Apple Music Replay Özelliği Twitter da alay konusu oldu

Apple Music şu anda Twitter trendlerinde, ancak bunun arkasındaki sebep en iyisi değil. Apple’ın yayın platformu, Spotify'ın Wrapped 2020 retrospektifini yayınlamasının ardından geriye dönük "Yeniden Oynat" özelliği nedeniyle kullanıcılar tarafından eleştirildi.

Geçen yıl Apple, en çok dinlediğiniz şarkılar ve sanatçılarla yılın geçmişine bakmanın yeni bir yolu olan Apple Music Replay'i tanıttı. Kullanıcılar, her yıl en çok çaldıkları 100 şarkının bulunduğu ve Apple Music tarafından otomatik olarak oluşturulan çalma listeleri ekleyebilir.

Apple, Spotify Wrapped ile rekabet etmek için bu özelliği yaratmış olsa da, şirketin hedefine ulaşmış gibi görünmüyor. Spotify Wrapped'ın 2020 sürümü, sosyal ağlarda paylaşılmak üzere tasarlanmış bazı harika tablolar ve sanat eserleriyle bugün kullanıcılara sunuldu, ancak Apple Music'te hiçbir şey yok.

Apple Music Replay, hikayeler, resimler veya en çok dinlediğiniz şarkıların ve sanatçıların basit bir listesini içeren bir web sayfası dışında herhangi bir şey oluşturmaz ve bu, bazı Apple Music abonelerini sosyal ağlarda üzdü.

Twitter'da kullanıcılar, Apple Music Replay ile ilgili kötü deneyim hakkında Spotify Wrapped kadar sezgisel ve ilginç olmayan şakalar ve memler paylaştı.

 

 





Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski