iOS 14.3 Kendi Saat Diliminizdeki Yayın Zamanı

iOS 14.3  tabloya birçok yeni özellik ve değişiklik getirecek olan tüm mevcut iPhone'lar ve iPad'ler için Apple'dan büyük bir güncelleme olacak. Apple'ın iOS 14.3'ü ne zaman piyasaya sunacağını merak ediyorsanız, işletim sisteminin çıkış saat dilimini burada bulun.

iOS, 14.3 ve iPadOS 14.3, tabloya birçok yeni özellik getirecek, bu nedenle birçok kullanıcının neden yükseltme yapmaktan heyecan duyacağı anlaşılabilir. İOS, 14.3 genel beta sürümü indirilebilirken, birçok kullanıcı günlük sürücülerinde hatalar ve diğer sorunlar yaşamaya gücünün yetmediği için son kararlı yapıyı bekleme eğilimindedir.

Apple, Apple Fitness + 'ın 14 Aralık'ta piyasaya çıkacağını ve hizmetin iPhone'larda iOS 14.3 gerektirdiğini zaten onayladı. Bu, iOS 14.3'ün 14 Aralık'ta Apple tarafından da piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Apple’ın önceki zaman dilimine göre, şirket güncellemeyi 10:00 PST / 13:00 EST civarında yayınlayacak. DST şu anda yürürlükte olmadığından, iOS 14.3 ve iPadOS 14.3'ün yayınlanma zamanı, kendi saat diliminizde normalden bir saat sonra olacaktır. Aşağıdaki saat diliminizde iOS, 14.3' ve iPadOS 14.3 sürüm saatlerini de bulabilirsiniz.

iOS 14.3

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski