iOS 14.4 ve iPadOS 14.4 Beta 1 Yenilikler

iOS 14.4 ve iPadOS 14.4 Beta 1 Yenilikler ve özellikler Apple dün iOS 14.4'ün ilk beta sürümünü geliştiricilere yayınladı. Apple birkaç gün önce halka açık olarak iOS 14.3'ü piyasaya sürdüğü için bu hareket pek çok şeyi şaşırttı. Sürüm numarasında önemli bir artışla birlikte, iOS 14.4'ün ilk beta sürümü hangi değişiklikleri ve iyileştirmeleri masaya getiriyor?

Apple'ın iOS 14.4 geliştirici sürüm notları aslında güncelleme hakkında çok fazla bilgi vermiyor ve yalnızca bazı hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri içeren sürümden bahsediyor. Bununla birlikte, iPhone topluluğu tarafından bildirildiği üzere, iOS 14.4'te bazı değişiklikler var.

iOS 14.4 ve iPadOS 14.4 Beta 1 de neler yeni?


Apple, iOS 14.4 güncellemesiyle Handoff deneyimine büyük bir yenileme sağlıyor. Bu yeni Handoff deneyimi yalnızca U1 donanımlı HomePod mini'de mevcut olacak.

İOS 14.4'te iPhone 11/12, U1 çipini kullanarak HomePod mini ile konuşacak, böylece her iki cihaz da birbirinin konumunu bilecek. İPhone'unuzda müzik çalarken HomePod mini'nize yaklaşırsanız, cihaz titrer. HomePod'unuza yaklaştıkça titreşim yoğunluğu artacaktır. HomePod mini'nize yaklaştığınızda, üstteki LED ışığı da geçişin mevcut olduğunu belirtmek için geri bildirim olarak parlayacaktır. Yeni Handoff deneyimini tetikleyecek olan iPhone'unuzda bir bildirim de açılır.

ios14-4-Aktarma-deneyimi.

 

Bu özellik ayrıca HomePod mini'nizin en son HomdPod yazılım beta sürümünü çalıştırmasını gerektirir.

Perspektif Yakınlaştırmayı Devre Dışı Bırak


Kısayollar uygulamasında, duvar kağıtlarını önizlemesiz ayarlarken Perspektif Yakınlaştırmayı devre dışı bırakma seçeneği vardır.

 

Perspektif Yakınlaştırmayı Devre Dışı Bırak

Aşağıda iOS 14.4 beta 1'deki tüm yeni değişiklikleri gösteren bir video da bulabilirsiniz.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=r1wblN51bHI&feature=emb_title[/embed]

 

Şu an itibariyle, bunlar iOS 14.4'te bildirilen tek değişikliklerdir. En son beta sürümünde başka değişiklikler bulursanız, bir yorum bırakın ve bize bildirin!

1 Yorumlar

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski