Nike Run Club uygulaması iOS 14 için Güncellendi

Nike Run Club uygulaması bugün, iOS 14 kullanıcıları için ana ekran widget'ları içeren iPhone için Nike Run Club uygulamasında bir güncelleme yayınladı. Bu widget'lar, egzersizleriniz hakkında doğrudan iPhone'un ana ekranında görülebilen istatistikleri getirir.


Uygulamaya aşina değilseniz, Nike Run Club uygulaması rehberli ses, aylık ve haftalık görevler, kişiselleştirilmiş hedefler ve daha fazlasıyla koşu ilerlemenizi takip etmenizi sağlar. Uygulama hem iPhone hem de Apple Watch için bir sürümle birlikte gelir.

Nike Run Club 7.1.0 sürümü bugün App Store'da, her biri iki farklı boyutta bulunan üç yeni ana ekran widget'ıyla yayınlandı. Kullanıcılar, bir koşuyu hızlı bir şekilde başlatmak, son koşunun istatistiklerini ve ayrıca toplam koşu mesafesini ve hedefinize ne kadar ulaşmanız gerektiğini görmek için widget'lar bulacaklar.

Aşağıdaki tam sürüm notlarına göz atın:

Yeni NRC widget'ları, kişiselleştirilmiş koşu istatistiklerinizi iPhone'unuzun ana ekranında görüntüler. Run Level widget'ıyla renklerinizi gösterin ve Last Run widget'iyle çalıştırma sonrası ilerlemenizi görün. Yeni Hızlı Başlangıç ​​widget'ını ekranınıza ekleyin ve bir sonraki koşunuza başlamayı daha da kolaylaştırın.

Nike Run Club, App Store'da ücretsiz olarak mevcuttur. Uygulama, iOS 13 veya daha yenisini çalıştıran herhangi bir iPhone ile çalışsa da, ana ekran widget'ları için iOS 14 gerekir.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski