Samsung One UI 3.0 Android 11 güncellemesiyle birlikte geliyor

Samsung Galaxy için  Android 11 güncellemesi kullanıma sunuluyor ve bununla birlikte Samsung'un özel kullanıcı arayüzüne One UI 3.0 biçiminde güncellemeler geliyor. Yeni arayüz, Samsung cihazlarında kullanıcı deneyimini daha da iyileştirmeyi hedefliyor ve Samsung, tam olarak hangi değişikliklerin geleceğini paylaştı.

Samsung One UI 3.0 Android 11 güncellemesiyle birlikte geliyor


Doğal olarak, One UI 3.0 bazı tasarım değişiklikleriyle birlikte geliyor. Samsung, arayüzün kullanımını nasıl daha kolay hale getirmeyi ve daha derin özelleştirme yoluyla daha iyi görünmeyi hedeflediğini vurguladı.

Hızlı panel, daha kolay erişim için kontrolleri ekranın alt kısmına yaklaştırarak bazı ince ayarlar alıyor. Bununla birlikte, kaç kısayolun görüntülendiği konusunda bir değiş tokuş var gibi görünüyor. Samsung ayrıca gruplandırılmış mesajlaşma bildirimlerini de içeriyor, bu nedenle tüm gelen iletişimlerinizin sıralanması daha kolay olacak, ancak bu kısmen ve Android 11 özelliği, Samsung'a özel değil.

Samsung ayrıca kilit ekranını görsel olarak daha hoş hale getirmeyi hedefliyor. Kilit ekranı için widget'lara görsel bir revizyon veriyor. Her Zaman Ekranda için saat tasarımını da değiştirebileceksiniz.

Android 11 hakkında daha fazla bilgi edinin
Samsung'un duyular için de bazı güncellemeleri var. Samsung'un söylediği gibi yeni haptiklerle birlikte daha akıcı animasyonlar geliyor ve "düğme basışlarını daha gerçekçi hissettiriyor." Widget'lar, ana ekranınızın görünümünü daha da özelleştirmenize olanak tanıyan ayarlanabilir bir şeffaflık düzeyine sahip olacaktır.

Mağazada birkaç kamera yükseltmesi de var. Samsung, yapay zeka tabanlı yakınlaştırmanın yanı sıra otomatik netleme ve otomatik pozlamayı da iyileştiriyor. Galeri, resimleri kategoriye göre sıralamak için yeni bir düzenleme aracı alıyor. Ayrıca düzenlenen fotoğrafları orijinal biçimlerine geri döndürebilirsiniz.

Bu fotoğrafları veya diğer içerikleri paylaşmak istediğinizde, yeni One UI 3.0 bunu kolaylaştırmalıdır. Belirli uygulamalar veya bireysel kişiler gibi yaygın hedefleri sabitleyerek paylaşım sayfasını özelleştirebileceksiniz. Paylaşmak için doğru uygulamayı bulmak için ilerlemek bir slog olabilir, bu hoş bir başarıdır.

One UI 3.0, ana ekrandan kolayca erişilebilen ücretsiz haber, oyun ve medya kanalı olan Samsung Free ile birlikte geliyor.


Samsung Galaxy S20 ve bu serideki diğer cihazlar, güncellenmiş işletim sistemini ve kullanıcı arayüzünü ilk alan cihazlar arasında olacak ve güncellemeler Aralık ayına kadar yayınlanacak. Galaxy S10, Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 20 hatları, Ocak ayında Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold 2 ile birlikte sunulacak. Sunum, orta sınıf ve ekonomik telefonlar ve Samsung tabletler dahil olmak üzere daha fazla cihazda kullanıma sunulacak. Muhtemelen, Galaxy S21 gibi yeni telefonlar Android 11 ve One UI 3.0 ile piyasaya sürülecek.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski