Sony PlayStation 5 Büyük Yazılım Güncellemsi Geldi işte Yenilikler

Sony PlayStation 5 sistem yazılımı güncellemesini 9 Aralık Çarşamba günü yayınladı.
Sürüm 20.02-02.30.00, sistem performansını iyileştirir, bir PS4'ten veri aktarırken indirmelerin iptal edilmesiyle ilgili bir sorunu çözer ve yönlendiriciler için bağlantı kararlılığını iyileştirir.
Güncelleme şu anda tüm PS5 konsollarına sunulmalıdır, ancak gerekirse yeni sistem yazılımını Ayarlar menüsünden manuel olarak da yükleyebilirsiniz.

 

Sony PlayStation 5 Amazon


Sayısız tüketici hala 2020'nin sonundan önce bir Sony  PlayStation 5 bulmak için perakendeci web sitelerini çaresizce yeniliyor, ancak zaten bir PlayStation 5'i yakaladıysanız, bugüne kadarki en önemli sistem yazılımı güncellemelerinden birinin şu anda kullanıma sunulduğunu bilmelisiniz. Sony, Çarşamba günü PS5 sistem yazılımı Sürüm 20.02-02.30.00 için hem konsol hem de denetleyici için bir dizi iyileştirme içeren yama notlarını paylaştı.

 

Sony PlayStation 5 web sitesinde tam yama notlarını okuyabilirsiniz, ancak güncellemenin PS5'in sistem performansını iyileştirdiği, bir PS4'ten veri aktarırken içerik indirmeye çalışırken veri aktarımlarının ve indirmelerinin iptal edildiği bir sorunu çözdüğü söyleniyor, bazı PS4 oyunları için metin girişi sırasında hatalara neden oluyordu ve bazı Wi-Fi yönlendiricileri için bağlantı kararlılığını artırıyordu. Sonuç olarak, oldukça önemli bir güncelleme.

Ancak hepsi bu kadar değil, çünkü güncelleme yüklemeyi tamamladığında, PS5'iniz bir ürün yazılımı güncellemesi almak için bir sonraki açışınızda DualSense denetleyicinizi konsola takmanızı isteyecektir. IGN'nin dediği gibi Sony, DualSense güncellemesi için herhangi bir yama notu sağlamadı, bu yüzden kontrolöre önemli bir şey eklememiş olabilir.

Bir önceki güncelleme olan 20.02-02.26.00 sürümünün, birlikte verilen USB kablosu kullanılarak PS5'in ön tarafındaki USB Type-A bağlantı noktasına bağlandığında dinlenme modunda iken PS5 kablosuz kontrol cihazının şarj edilmesini engelleyen bir hatayı çözdüğünü belirtmek gerekir. bazı PS5 konsolları, ”bu sorunla karşılaşmanız ve tekrar denememiş olmanız durumunda.

Yeni PS5 sistem yazılımı sürümleri otomatik olarak yüklenmelidir, ancak güncelleme herhangi bir nedenle konsolunuza gelmediyse, Ayarlar> Sistem> Sistem Yazılımı> Sistem Yazılımı Güncelleme ve Ayarlar> Sistem Yazılımını Güncelle'ye gidin ve İnternet Kullanarak Güncelle'yi seçin. Bu herkes için çalışmalıdır, ancak indirme işlemini başlatmak için hala sorun yaşıyorsanız, güncellemeyi bir USB sürücüden indirmek ve yüklemek için bu kılavuzu izleyin.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski