Netflix Türkiye"ye Zam Mı? Geliyor

Netflix Türkiye ye Zam Mı? Geliyor Dijital içerik platformu Netflix, Avrupa için zam sonucunı aldı. Platform, en düşük abonelik fiyatını 7 euro 99 cent olarak tutarken, standart abonelik fiyatında zam uyguladı. Geçtiğimiz hafta saygınlıkıyla, 15 euro 99 cent olan standart abonelik, 17 euro 99 cent oldu.

Bu zam gelişmesi yeni üyeler için doğrudan geçerli olurken, eski kullanıcılara gelecek ayda yansıyacak. Peki Netflix Türkiye kullanıcıları zam gelişmesinden etkilenecek mi?

Netflix Avrupa için zam kararını aldı, Türk kullananların kafasında soru işaretleri oluştu
Avrupa’daki üyelik fiyatlarında artış meydana getiren Netflix, konu hakkındaki izahat yaptı. Platformun yetkilisi, daha kaliteli yapımları kullanıcılara sunabilmek için bu fiyat artışının gerçekleştirildiğini söylemiş oldu. sadece bu abonelik fiyatındaki artışın hangi yerleri kapsayacağına değinmedi.

Netflix Türkiye kullanıcıları zam gelişmesinden etkilenecek mi sorusu bu nedenle net bir yanıt bulamadı. ama daha önceki fiyat artışlarına baktığımızda, Avrupa’da meydana getirilen zamların Türkiye’yi de etkilediğini görebiliyoruz.

Bu zam gelişmesinin de Türkiye’deki kullanıcılara yansıma ihtimali yüksek görünüyor. sadece Netflix Türkiye’den resmi bir açıklama gelmediği için konu hakkında net bir çıkarım yapmak doğru olmaz.

Netflix’in “Karfer Oynat” özelliği kullanıcılarla icatuyor
Dijital içerik platformu, zam haberinin yanı sıra, kullanıcılarına yeni geliştirmeler sunmaya da devam ediyor.

Netflix, yeni sunacağı “Karışık Oynat” özelliği ile kullananların ne izleyeceğini tek tuşla bulmasına imkan sağlıyor. Yapay zeka desteğine sahip olan özellik, kullanıcının izleme geçmişinden faydalanarak çalışıyor.

Yorum Gönder

Lütfen yalnızca yazı ile ilgili yorumlar yazın.Yazının konusu dışında iletmek veya sormak istediğiniz bir şey varsa iletişim formunu kullanın

Daha yeni Daha eski